Pokaż wyniki od 41 do 60 z 60

Wątek: Płakać mi się chce... moja nowa Natka :(:(:(

Widok wątkowy

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

potem sprostowałam, że ja tego nie robię.
    Nie napisałam też że nie wolno tego robić, ale napisałam też, że każdy może robić jak chce i to jego sprawa.
    wątek i owszem był wartościowy, ale w innych okolicznościach napisany byłby bardziej wartościowy,bo pochodziłby od źródła. I tylko o to cały czas chodzi.

Nadal nie wiadomo co z tą chustą zrobić-czy wyprać jeszcze raz, czy przeczesywać nitki igiełką poza tym, że instrukcja prania jest i trzeba ją przeczytać od deski do deski, no i że napewno trzeba uprać, ot i cała wartość wątku.
    Podejrzewam, że Nima i tak nic z tym nie zrobi, dopóki nie otrzyma wskazówek od producenta, o których nie omieszka nas tu mam nadzieję poinformować, bo to są wiarygodne i zaufane informację. i wnoszą wartość do wątku. Tylko zamiast tak zrobić od razu trzeba chodzić naokoło.
    Edit: też uważam, że o takich rzeczach należy pisać...tylko kolejność działania moim zdaniem powinna być inna.
    dobra dziewczyny wrzućmy na luz, bo jeszcze tu się pokłócimy, a jeszcze was lubię
    jeżeli kogokolwiek w jakiś sposób uraziłam - przepraszam, a co do Nimy, to naprawdę życzę jej pozytywnie załatwionej sprawy
    I na tym zakończmy ten wartościowy wątek bo pisanie już czegokolwiek robi z wątku jatkę.
    Zaczekajmy na info od Nimy co i jak, ok?
    Ostatnio edytowane przez roneczka ; 11-08-2013 o 13:31

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Uprawnienia umieszczania postów