Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 50

Wątek: chusty sa wszedzie

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Re: chusty sa wszedzie

W Irlandii nie ma.
    Po 9 dniach:
    2 nosidła górskie stelażowe
    kilka wisiadeł BB (turystyczni nosiciele) w tym JEDNO tyłem do świata
    i dopiero na lotnisku przy powrocie cos mi mignęlo bardziej szmacianego/zielonego tyłem na brzuchu, ale tylko mignęło.

Ale w takiej sytuacji to MY zbieraliśmy wszystkie ochy i achy oraz uśmiechy z S. na plecach w AP na zmianę z 7panelem.
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Chustomanka Awatar Monik75

A ja w Szczecinie też jeszcze nie przyuważyłam żadnego dzieciaczka w chuście (wyłączywszy spotkanie chustowe ), koleżanka stwierdziła,że w chuście mąż wygląda zjawiskowo , na naszym osiedlu słyszymy ochy i achy, jest nam bardzo miło z tego tytułu
    Ps. Kiedyś na spacerze zaczepiła nas kobitka, bo myślała, że mąż dźwiga lalkę , ale się uśmialiśmy jak dzikie norki

Mnie zaczepił facet, który myślał że mam w chuście psa!!!

Guest

ja tez nie widzialam nikogo podczas krotkiej wizyty w polsce, a bylam w skarzysku kamiennej, wawie i ilawie, za to moj brat ktory widzial jak sie motam stwierdzil ze w gdansku sporo mam widuje w chustach w komunikacji miejskiej (jeden z niewielu ktory nie okazal zdziwienia na widok mnie w chuscie)
    ps. za to w wawie na bemowie podczas spaceru zaczepila mnie dziewczyna i wypywtywala o chuste, czy ciezko sie mota itd. troche pogadalysmy i skierowalam ja na spotkania chustowe

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Ja wiem że dużo chustomam mieszka w wawie na Bielanach, nawet po forum widzę, ale nigdy zadnej nie widziałam, oprócz spotkania w KK, na którym widziałam ilonsę i warsztatach w klubie mam bielańskich. Sama w chuście się lansuję i rzeczywiście zaczepiają mnie kobitki i pytają czy się sprawdza, ile kosztuje, czy nie szkodzi. A ja wtedy strzelam propagandową gadkę i kieruję do kangurów. Powinnam jakies ulotki czy wizytówki nosić na wszelki wypadek

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

paskowka, ja ani razu nie widziałam nikogo w chuście na Bielanach. Raz tylko widziałam MT.

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Cytat Zamieszczone przez Angua
    paskowka, ja ani razu nie widziałam nikogo w chuście na Bielanach. Raz tylko widziałam MT.
    No widzisz, a ja nawet przed chwilą się lansowałam w kółkowej od myrry w Rossmanie na Chomiczówce

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

ja w Poznaniu na Grunwaldzie na placu zabaw spotykałam parę z synkiem w MT (w Krakowie szyty, ale nie kojarzyłam kto szył), poza tym raz z daleka widziałam mamę z dzieckiem w elastyku i tyle. W Kiekrzu chusty ani niczego podobnego nie widziałam, za to na mnie się gapią, że ho ho

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

A ja jakoś nie mam szczęścia i też nie widze nikogo w chuscie ;-/. Jakoś w tym Gdańsku mało chustonówek.

Chustomanka Awatar Monik75

Nas też zaczepiają kobitki i wypytują o chustę. Mamy zieloną lennylamb i jesteśmy bardzo zadowoleni .Kiedyś zaczepiła nas dziewczyna, która swojego małego miała w bebelulu kółkowej i była z niej bardzo niezadowolona. Faktycznie mały była jakoś dziwnie okręcony wokół jej pasa Tyle mogliśmy jej poradzić, żeby kupiła sobie jakąś do motania, bo taka się lepiej sprawdza (przynajmniej według nas)

Pies w chuście Ludzie to maja pomysły

Uprawnienia umieszczania postów