dobrze ze tylko OS sa na przecenie a nie TB bo bym sie niezle wkurzyla![]()
Troche jestem w szoku ale juz sa!! Zamawialam hmmm w zeszlym tygodniu (6.08 bodajrze) z wysylka do uk 2-6 tygodni
No wiec w gratisie dostalam sliniaczek i probki papierkow biodegradowalnych
Co do jakosci- na moje oko super. Choc teraz bym dolozyla te kilka groszy i zamowila same minky- ten zwykly pul taki bardziej ceratkowy w sumie a minky jak dla mnie super i w minky latwiej zatrzaski chodza a w pul balam sie by maz nie irwal bo wiadomo ze facet to bez wyczucia i nie przytrzyma drugiej czesci jak odpina
Co do rozmiaru ja mam ten Tiny baby i w najmniejszym spieciu jest mniejszy niz BM <5KGale to super jak dla mnie tj. jest ciut nizsza i w brzuszku duuzo wezsza. w najwiekszym zestawieniu natomiast jest mniej wiecej jak BM rozm 1 (5-7kg) ale mysle ze spokojnie posluzy dluzej bo to tylko tak na oko. Tez ma falbanki przy nozkach wiec nie powinno nic wyciekac. No nic, teraz czekac na corcie i testowac
najciasniej w brzuszku
najmniejsze zestawienie zapiete najciasniej i mniej wiecej jak BM NB
Tots Bots AIO w najmniejszym zestawieniu jest ciut nizszy niz ASSUNTA w najwiekszym spieciu i ciut szerszy niz assunta.
Rozowe kropki najwieksze zestawienie a nad nim BM1
Sliniaczek gratis- w srodku czuje ze ma pul
Aha mam jeszcze wklad babmus/ mikrofibra i jakosc chyba poprawna na moje niewprawne oko
Wiec jak najbardziej polecam pieluszki tej firmy a szczegolnie minky
Te z OS tez mysle ze beda oki. te sa bardzo fajne bo mimo ze taki OS noworodkowy to starczy na dluzej niz rozmiarowe a dopasowany tez powinien byc super. No i cena super ;D Mi wyszlo ok 19-22zl za otulacz juz z wysylka.