Osoby, ktore przeprowadzaly ze mna tranzakcje kupna /sprzedazy poprosze o komentarze.
Dziekuje
Osoby, ktore przeprowadzaly ze mna tranzakcje kupna /sprzedazy poprosze o komentarze.
Dziekuje
A. listopad 2012
Dawno to bylo. Sprzedawalam ince chuste. Jakbym miala jakoes problemy to bym pamietala, bo ja pamietliwy typ...
Jednym slowem wszystko bylo ok,bezproblemowo![]()
Kangurkowo
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia
![]()
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.
Już dwa razy miałam przyjemność robić interesy z inką - polecam - jest solidna i słowna.
Dziękuję![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Inka kupowała u mnie; z transakcji i kontaktu jestem zadowolona![]()
kupowałam jakis czas temu, a dokładnie w kwietniu od inki gatki babyidea, pomimo tego, że jest na drugim końcu świata a gatki były w Polsce u rodziny odpowiadała szybko i cierpliwie na moje upierdliwe pytania,
transakacja przebiegła sprawnie, co tym bardziej idzie na jej plus własnie ze względu na "zagraniczność"
spokojnie mozna jej zaufać![]()
Ostatnio edytowane przez fensterka ; 06-08-2013 o 09:24
Problemw tym, że jest nas czterech
Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.
Inka kupowała u mnie co nieco![]()
Kontakt mejlowy był przemiły aż do końca. Nie utrudnia, jest zdecydowana, szybko wpłaca kaskę i odpisuje na mejle.
Korzystając z okazji chciałam podziękować i pozdrowić :*
pamparampampam!
Inko, bardzo Ci dziękuję, że mogłam skorzystać z Twojej uprzejmości i dołączenia mnie do zamówienia zbiorowego
Inka to solidna firma!![]()
oczywiście polecam, Inka to solidna firma, podziwiam za ogarniecie marokowego zamówienia![]()
Pola 2011
Kupowałam od inki w dwóch "ratach" hnę do włosów, mydło czarne i olejek.
Obie transakcje przebiegły szybko, sprawnie, bezpronlemowo bo Inka jest miłą i pomocną osobą.
Dziekuję!![]()
Kupiłam od inka klamerki Snappi. Transakcja miła, szybka i bezproblemowa. Polecam i pozdrawiam![]()
Ja także po "akcji kosmetyki z Maroka" jestem pod wielkim wrażeniem ogarnięcia tematu przez Inke. Bardzo miły kontakt. Polecam szczerze![]()
Moje Szczęścia dwa: Nutka - 06.10.2010r. i Gaja - 26.02.2013r.
hasło "MAROKO"
przejdzie do legendy chustoforum, napewno będzie o nie pytanie na następnym zlocie
Wielki szacun za ogarnięcie wszystkiego, spełnianie naszych zachcianek, przemiły kontakt i profesjonalne pakowanie
dziękuje bardzo za wszystko![]()
Dopiero teraz zauwazlylam ze watek tak sie rozrosl.
Dziekuje za mile slowai za zaufanie
A. listopad 2012
i ja miałam przyjemność brać udział w akcji "MAROKO" jestem pełna podziwu i mega szczęśliwa
Bardzo miły kontakt, szybka przesyłka, doradztwo - pełen profesjonalizm
ponadto kupowała ode mnie otulaczy wełniany podaj dalej
jako organizatorka, sprzedająca jak i kupująca - na medaljak dla mnie MEGA POZYTYW
![]()
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
mega pozytyw za MAROKO
i mega szacun za ogarnięcie![]()
Organizacja wysyłki, kontakt super!! Polecam jak najbardziej!!)
Haslo: Maroko.
ja też dopisuje się pod hasłem Maroko
bardzo dziękuje i polecam, bo było bardzo miło, szybko, sprawnie i profesjonalnie![]()