Dziękuję! Bardzo dokladny ten filmik, spróbujemy!
Dziękuję! Bardzo dokladny ten filmik, spróbujemy!
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
No i dzięki dokładenmu obejrzeniu folmiku wyczaiłam co mi sie robi - choć bardzo się staram, czasem na plecach mi sie gora z dolem zamieni (mam trochę ograniczony ruch w lewym barku po złamaniu łapki) i jak ciągnę to, co powinno być górą, to mi cały dzieć idzie w górę, bo w rzeczywistości ciagnę za dół![]()
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
a widzisz!
może ratunkiem będzie zmiana chusty na taką, która ma znacznie szersze pasy?
ja też mam ograniczone ruchy jedną ręką i czasem mi się to odzywa przy wiązaniu, ale da się wypracować sposoby![]()
Grunt to wiedziec, co się źle robi, a potem można nad tym pracować![]()
Jak tam Wasze postępy? Pokażesz?![]()
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Czasem wychodzi lepiej, czasem gorzej...
Najgorzej, że Mlody się rozgląda w czasie wiązania
A i jeszcze miałam dodac, że uczywmy się wiązać kangura zamiast kieszonki - trudniej mi trochę, ale zdecydowanie wygodniejsze wiązanie - wkurza mnie tylko ten ogon dlugaśny, więc wiążę na razie z ktorszej chusty. Co robicie z tym długaśnym ogonem?
I jeszcze - takie zlamane indio w zasadzie dociąga się samow każdym razie lepiej niż nowa AlMelle.
Ostatnio edytowane przez AneczkaG ; 08-09-2013 o 22:08