Szukam dobrej duszy z Wawy lub okolic, która pieluchuje wielorazowo i mogłaby się podzielić wiedzą na ten temat. Jestem miesiąc przed terminem porodu i chciałabym spróbować wielo od początku.
Szukam dobrej duszy z Wawy lub okolic, która pieluchuje wielorazowo i mogłaby się podzielić wiedzą na ten temat. Jestem miesiąc przed terminem porodu i chciałabym spróbować wielo od początku.
W jakiej dzielnicy mieszkasz?
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
dołączę do pytania Pat![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Mieszkam 30 km od wawy w kierunku wschodnim ale bywam w wawie. Nie problem jest dla mnie umówienie się gdziekolwiek ponieważ rozrzut miejscowy spraw do załatwienia, rodziców mam dość spory. Muszę tylko wiedzieć gdzie i o której wcześniej aby zaplanować sobie podróż.
przepraszam, że nie pisałam, ale mam dość napięty program ostatnio
Jeśli masz ochotę zapraszam, jedno co to że niemal nigdy nie znam dnia ani godziny, aczkolwiek jeśli nie muszę nigdzie dojeżdżać jest mi łatwiej coś zaplanować. Jeśli wiesz, że będziesz w okolicach Natolina jakoś niedługo, to daj znać (najlepiej na priv) postaram sie dostosować.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Praga Południe - Grochów, Gocławteż służę pomocą
![]()
JoShiMa a czy ty nie jesteś z Dębe, kojarzę nick z forum gazetowego?
Wybieram się jutro do wawy w okolice śródmieścia, mokotowa, ale może być ursynów wzdłuż metra, w godzinach od 10 do około 17. Czy ktoś ma czas i ochotę się spotkać?
W czwartek też będę ale jeszcze nie wiem w jakich godzinach.
jesli to jeszcze aktualne to ja rowniez podziele sie wiedza i doswiadczeniem oraz dobrymi radami. Pieluchuje chlopcow od poczatku wielo
Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
Pieluchowy blog ekspercki.