I po co ja tu zajrzałam? no po co?![]()
I po co ja tu zajrzałam? no po co?![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Spodenki z mamine to był mój pierwszy zakup na forum i okazało się, że to od razu strzał w dziesiątkę. Pasowały szybciutko po porodzie i mam nadzieję, że jeszcze długo posłużą a przede wszystkim... jakie są piękne i oryginalne. Gdyby tylko ubranka dla dzieci nadal były w ofercie, to ciuszki od mamine pewnie stanowiłyby pokaźną część Synkowej garderoby.
Mam też muszkę i Syn naprawdę zadał szyku na własnym chrzcie.
Z mamine korzystam póki co wbrew hasłu o tym, że te akcesoria są zupełnie niepotrzbne- dla mnie pokrowiec na książeczkę zdrowia to chyba najpraktyczniejszy dzieciowy gadżet. Mogę schować i książeczkę, i wszystkie karteczki, karteluszki do drugiej kieszonki a do tego bardzo cieszy oko, oj, bardzo
.
Zdecydowanie, jeszcze wrócę, ponieważ rzeczy są śliczne a kontakt za każdym razem przemiły, dziękuję!
10 marca 2013![]()
![]()
Lubię Lidkę i mamine.pl
Za to, że podchodzi do klienta z szacunkiem i zaufaniem, nic na siłę z pełną wyrozumiałością. Łatwo można z Lidką ustalić różne techniczne kwestie.
Lubię za to, że jej wyroby są takie nieprzeciętne. Nawet mój mąż docenił tkaniny z których Lidka tworzy, a z niego wybredna bestia
Obecnie jedno z etui na książeczkę zdrowia służy mi jako etui na dokumentację ciążowąw końcu dla lokatora zakupiona (chyba - bo raczej mnie obecnie cieszy).
Moja córka na widok rzeczy od Lidki powiedziała "moje" zabrała część i uciekła
Lubię takie rzeczy bo czynią rzeczywistość piękniejszą i fajnie mieć rzeczy, które cieszą oko i są ładne.
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
Dziękuję!!!
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
Mam nadzieję, że nie naskoczycie na mnie za szczerość. Ja podziwiam cały czas, ale zniechęciłam się do kupowania.
Mam bowiem tę spódniczkę jedną z pierwszych chyba dwustronną. I niestety, mimo prania ręcznego, po dwóch razach ściągacz już nie trzymał, zrobiła się w nim nawet dziurka. Mój błąd, że nie reklamowałam... Trudno się mówi.
Ale na FB mam zaznaczone "lubię"![]()
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)