lenistwo i smrodek zmusiło mnie do przyjrzenia się jak zachowuje się moja córka zanim zrobi kupę![]()
okazało się że robi to baaardzo regularnie i daje bardzo czytelny sygnał że to jużi tak od tygodnia nie musiałam bić się z kupą mojej córki
![]()
lenistwo i smrodek zmusiło mnie do przyjrzenia się jak zachowuje się moja córka zanim zrobi kupę![]()
okazało się że robi to baaardzo regularnie i daje bardzo czytelny sygnał że to jużi tak od tygodnia nie musiałam bić się z kupą mojej córki
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
no to bardzo ładnie .
Babeczki sukcesu jesteście![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Jesteśmy dumni z Kluskena i jej mamy![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
gratulejszyn! Nasz Lwiak też zaczął koło 6 miesięcy skończonych robić ładnie kupki na nocnik i do dziś dajemy radę, choć czasem mamy wpadki jak dorobi cos czasem![]()
Fiu fiu gratulacje.![]()
Aaaaaaa mój ma 6 miesięcy. Chciałabym go zacząć wysadzać. Tylko jak go na nocniczku posadzić. Jak siknie to poza nocnik.To co nad większą miseczką?
Spróbuję jak wstanie rano zaraz po przebudzeniu. Doradźcie, jak długo go trzymać?
brikola wy kupki od 6 miesiaca na nocnczek? suuuuper.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
i ja za koleżanką powtarzamZamieszczone przez erithacus
![]()
![]()
Zamieszczone przez calineczka
pamiętam jak pisałam że warunkowanie dziecka, żeby załatwiało się na znak mamy jest bez sensu i to podtrzymuję
ja jej nie wysadzam, ja po prostu zdejmuję pieluszkę kiedy robi kupę żeby mi jej nie pobrudziła kupskiem i łapię w nocnik/kibelek![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Gratulacje Hanti![]()
![]()
![]()
Ja od jakiś trzech tygodni robię to samo - też miałam serdecznie dość zapierania kupek, a tak mała robi do nocniczka i mam więcej czasu dla siebie![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
hanti - właśnie sobie przypomniałam kupy w pieluszce... i jak bardzo się cieszę, że już od kilku tygodni ich tam nie ma
Gratulacje - za spostrzegawczosc i chęc współpracy![]()
Asinus asino pulcherrimus
he, he muszę to zapamietać: ja nie wysadzam tylko zdejmuję pieluszkę....
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
my się wydaję że mój mały nie robi na mój znak kupy tylko ja na jego znak (wystarczy że specyficznie jęknie a ja lecę jak oparzona)go wysadzam. W większości potrafimy się zgrać, i napawa mnie to dumą
![]()