ja mam porównanie do obu. Latem nosiłam w BB a teraz mam testową Nati z bambusem i przyznam, BB lżejsza i bardziej przewiewna jest. Nati jest dużo cięższa, ale bardziej miękka.![]()
mam ten sam dylemat - chcemy przesiąść naszą małgosię z elastycznej na tkaną i wacham się między BB a NATI... co robić, co robić... hmmm... Planujemy tez MT ale to mamy zamówione na lipiec. Wcześneij, już teraz ( nie mogę się doczekać) chcemy już kupic tkaną. tylko kurcze, którą wybrać... Co by małej gorąco za bardzo nie było latem...
mam ten sam dylemat - chcemy przesiąść naszą małgosię z elastycznej na tkaną i wacham się między BB a NATI... co robić, co robić... hmmm... Planujemy tez MT ale to mamy zamówione na lipiec. Wcześneij, już teraz ( nie mogę się doczekać) chcemy już kupic tkaną. tylko kurcze, którą wybrać... Co by małej gorąco za bardzo nie było latem...
Rety, tak siedzę i czytam i coraz bardziej się przekonuję, że może powinnam nauczyć się wiązać Gaię w chuście na plecach, odstawić sztruksowy MT na lato i wycofać BB z ofert sprzedaży na chustostraganie?Czy w razie czego w nauce można liczyć na pomoc innych mam w 100 pociechach? Tzn. czy mogę się chamsko wprosić?
![]()
Rety, tak siedzę i czytam i coraz bardziej się przekonuję, że może powinnam nauczyć się wiązać Gaię w chuście na plecach, odstawić sztruksowy MT na lato i wycofać BB z ofert sprzedaży na chustostraganie?Czy w razie czego w nauce można liczyć na pomoc innych mam w 100 pociechach? Tzn. czy mogę się chamsko wprosić?
![]()
tez mialam dylemat czy Nati czy BB, ale wybieram BB :] jeszcze nie zamowilam (czekam na przelew z pracy) a juz sie nie moge doczekac![]()
DOBYTEKDanielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż
Ja też się zastanawiam... ale póki co skłaniam się do nati z bambusem.
Miałam dokładnie ten sam dylemat. Bardzo długo zastanawiałam się którą wybrac. Jednego dnia byłam na 100% pewna, że babylonia będzie lepsza, drugiego skłaniałam się bardziej do nati. A w końcu wybrałam.... vatanaiI muszę przyznac, że to był bardzo dobry wybór.
czy Babylonia lub Bambus sa lepsze na lato niz Ellaroo?
Anialodz, trudno porównać Nati bambus i Babylonie do Ellaroo. Ellaroo jest stanowczo cieńsza. Będziesz może w sobotę w Filemonie? Przyniosę Babylonie i próbki bambusów Nati i poproszę Musli o przyniesienie Ellaroo to sobie porównasz.
chyba wszystkie 3 macalam ale nie jednoczesnie. kurcze, nie daje rady w indio przy upalach...w filemonie raczej bede.
Córeczka ma 6 tygodni, a na maru przekonał mnie kolor, śliczny jestZamieszczone przez Goswiek
, no i to jest bardzo cienka chusta, powiedziałabym że to taki długi szal.
Bambus podobno jest śliski i ciężki w dociąganiu, a babylonia ostatecznie odpadła ze względu na kolor, tzn. cienkie paseczki, bo rozważałam tylko coctail fruit.
polecam Babylonie!
super na lato, super się dociąga, super dla cięższe dzieci, super miękka no i te kolory![]()
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
Myślałam tylko o coctail fruit.
Faktycznie kolory bardzo apetyczneMoże kiedyś będzie mi dane wypróbowac babylonię. Narazie maru sprawdza się znakomicie, chociaż nie mam porównania do innych cienkich chust (mam tylko grubego hopka). Muszę powiedziec że w miarę jedzenia apetyt rośnie i mam coraz większą ochotę na inne chusty. Szkoda, że finanse nie pozwalają
![]()
podpisuję się. Jest cudowna i kolory mają powalające, to są moje ulubione pasiaki. Cieniutka. lekko nosi, że hej. Oboje z mężem lubimy bardzoZamieszczone przez lori