Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 38 z 38

Wątek: Babylonia czy Nati Bambus na wiosnę/lato

Chustonoszka

Domyślnie Re: Babylonia czy Nati Bambus na wiosnę/lato

ja mam porównanie do obu. Latem nosiłam w BB a teraz mam testową Nati z bambusem i przyznam, BB lżejsza i bardziej przewiewna jest. Nati jest dużo cięższa, ale bardziej miękka.
    Sylwia, mama Ignsia ur. 09.10.2007

Chustonówka

mam ten sam dylemat - chcemy przesiąść naszą małgosię z elastycznej na tkaną i wacham się między BB a NATI... co robić, co robić... hmmm... Planujemy tez MT ale to mamy zamówione na lipiec. Wcześneij, już teraz ( nie mogę się doczekać) chcemy już kupic tkaną. tylko kurcze, którą wybrać... Co by małej gorąco za bardzo nie było latem...

Chustonówka

mam ten sam dylemat - chcemy przesiąść naszą małgosię z elastycznej na tkaną i wacham się między BB a NATI... co robić, co robić... hmmm... Planujemy tez MT ale to mamy zamówione na lipiec. Wcześneij, już teraz ( nie mogę się doczekać) chcemy już kupic tkaną. tylko kurcze, którą wybrać... Co by małej gorąco za bardzo nie było latem...

Chustofanka Awatar kappala
    Miejscowość
    Warszawa- UrsynĂłw

Rety, tak siedzę i czytam i coraz bardziej się przekonuję, że może powinnam nauczyć się wiązać Gaię w chuście na plecach, odstawić sztruksowy MT na lato i wycofać BB z ofert sprzedaży na chustostraganie? Czy w razie czego w nauce można liczyć na pomoc innych mam w 100 pociechach? Tzn. czy mogę się chamsko wprosić?

Chustofanka Awatar kappala
    Miejscowość
    Warszawa- UrsynĂłw

Rety, tak siedzę i czytam i coraz bardziej się przekonuję, że może powinnam nauczyć się wiązać Gaię w chuście na plecach, odstawić sztruksowy MT na lato i wycofać BB z ofert sprzedaży na chustostraganie? Czy w razie czego w nauce można liczyć na pomoc innych mam w 100 pociechach? Tzn. czy mogę się chamsko wprosić?

Chustofanka Awatar carolans
    Miejscowość
    Kraków

tez mialam dylemat czy Nati czy BB, ale wybieram BB :] jeszcze nie zamowilam (czekam na przelew z pracy) a juz sie nie moge doczekac
    DOBYTEK Danielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż

Chustofanka Awatar Goswiek
    Miejscowość
    Warszawa

Ja jeszcze czekam, aż Malutka się urodzi i dostanę macierzyński i zacznę polowanie Ale chyba też na BB

Chustonoszka

Ja też się zastanawiam... ale póki co skłaniam się do nati z bambusem.

Chustonówka

Miałam dokładnie ten sam dylemat. Bardzo długo zastanawiałam się którą wybrac. Jednego dnia byłam na 100% pewna, że babylonia będzie lepsza, drugiego skłaniałam się bardziej do nati. A w końcu wybrałam.... vatanai I muszę przyznac, że to był bardzo dobry wybór.

Chustofanka Awatar Goswiek
    Miejscowość
    Warszawa

Vatanai? A w jakim wieku masz dziecko? I dlaczego akurat zdecydowałaś się na V.?

Chusteryczka Awatar anialodz
    Miejscowość
    Edinburgh

czy Babylonia lub Bambus sa lepsze na lato niz Ellaroo?

Chusteryczka Awatar agatkie
    Miejscowość
    Łódź

Anialodz, trudno porównać Nati bambus i Babylonie do Ellaroo. Ellaroo jest stanowczo cieńsza. Będziesz może w sobotę w Filemonie? Przyniosę Babylonie i próbki bambusów Nati i poproszę Musli o przyniesienie Ellaroo to sobie porównasz.
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chusteryczka Awatar anialodz
    Miejscowość
    Edinburgh

chyba wszystkie 3 macalam ale nie jednoczesnie. kurcze, nie daje rady w indio przy upalach...w filemonie raczej bede.

Chustonówka

Cytat Zamieszczone przez Goswiek
    Vatanai? A w jakim wieku masz dziecko? I dlaczego akurat zdecydowałaś się na V.?
    Córeczka ma 6 tygodni, a na maru przekonał mnie kolor, śliczny jest , no i to jest bardzo cienka chusta, powiedziałabym że to taki długi szal.
    Bambus podobno jest śliski i ciężki w dociąganiu, a babylonia ostatecznie odpadła ze względu na kolor, tzn. cienkie paseczki, bo rozważałam tylko coctail fruit.

Chusteryczka Awatar lori

polecam Babylonie!
    super na lato, super się dociąga, super dla cięższe dzieci, super miękka no i te kolory
    http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
    https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie

F 2008 L 2010 K 2013 I 2015

Chusteryczka Awatar agatkie
    Miejscowość
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez ivonne07
    Cytat Zamieszczone przez Goswiek
    Córeczka ma 6 tygodni, a na maru przekonał mnie kolor, śliczny jest , no i to jest bardzo cienka chusta, powiedziałabym że to taki długi szal.
    Bambus podobno jest śliski i ciężki w dociąganiu, a babylonia ostatecznie odpadła ze względu na kolor, tzn. cienkie paseczki, bo rozważałam tylko coctail fruit.
    A o Strawberry Stripe Babylonii nie myślałaś? Zestaw kolorów też smakowity
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustonówka

Myślałam tylko o coctail fruit.
    Faktycznie kolory bardzo apetyczne Może kiedyś będzie mi dane wypróbowac babylonię. Narazie maru sprawdza się znakomicie, chociaż nie mam porównania do innych cienkich chust (mam tylko grubego hopka). Muszę powiedziec że w miarę jedzenia apetyt rośnie i mam coraz większą ochotę na inne chusty. Szkoda, że finanse nie pozwalają

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Cytat Zamieszczone przez lori
    polecam Babylonie!
    super na lato, super się dociąga, super dla cięższe dzieci, super miękka no i te kolory
    podpisuję się. Jest cudowna i kolory mają powalające, to są moje ulubione pasiaki. Cieniutka. lekko nosi, że hej. Oboje z mężem lubimy bardzo

Uprawnienia umieszczania postów