Z tego, co się orientuję, to do 45 euro (uwaga! liczy się całość kwoty z wysyłką!) decyzja co do naliczenia cła i vatu należy do urzędu celnego. Z mojego doświadczenia wynika, że faktycznie zwykle im się nie chce otwierać takich paczek, więc po prostu nigdy tej kwoty w moich zamówieniach nie przekraczam.
Wczoraj dotarła paczka z Assunty
W temacie pieluszek wielo jestem zielona, ale te otulacze przynajmniej na pierwszy rzut oka wyglądają bardzo porządnie, są starannie uszyte.
Chciałam wam wkleić zdjęcia poglądowe, niestety nie ładują mi się załączniki. Zdjęcia są poniżej 100kb, nigdy do tej pory na żadnym forum nie miałam takiego problemu![]()
mist wrzuc zdjecia na fotosik.pl i stamtad wez linka w formie [img]....[/img] a najlepiej tego spod napisu Zdjęcie 500px na forum:
przykladowy link [ IMG ]http://images65.fotosik.pl/44/3ad48d78142bd08dmed.jpg[ /IMG ]
bez spacji w IMG![]()
super ;D
ten NB wyglada na wzor zielonego w gwiazkdki tots bots
ten nb by mi sie przydal ;D
a ile wyszlo ci za taki otulaczyk w PLN?
mist orientujesz sie moze czy mozna zaplacic przelewem polskim a wziasc dostarczenie do uk?
i ile kosztuje placenie w usd polska karta?
Husky, ja takie przelewy zagraniczne robię tylko paypalem, tak jest najbezpieczniej i najpewniej (i płacisz wtedy kartą jaką chcesz, zaznaczasz wysyłkę gdzie chcesz). Już z wysyłką jeden otulacz wyszedł za ok. 19zł (brałam 6 tych NB). Zapłaciłam jednego dnia, następnego otulacze zostały wysłane, po równo 14 dniach je dostałam.