a tak mi do glowy przyszlo - oscha prosi, zeby przed wylosowaniem wyczyscic ciasteczka i wszystko - dopoki to robilam - nic. a teraz - wchodze z marszu, nic nie czyszcze, losuje, wychodze - i mam. ciekawe![]()
a tak mi do glowy przyszlo - oscha prosi, zeby przed wylosowaniem wyczyscic ciasteczka i wszystko - dopoki to robilam - nic. a teraz - wchodze z marszu, nic nie czyszcze, losuje, wychodze - i mam. ciekawe![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ja nigdy ciastek nie czyszcze.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja losowałam wszystko, trafiłam asha, edena, kai pomyłkowo (ale dostałam) i tyle. Także gdyby nie dobre dusze, nie miałabym surya tiree, którą po prostu uwielbiam
Ciasteczka czyściłam za pierwszym razem tylko, później w ogóle.
Ja też mam wiele, dzięki dobrym duszyczkom i ich wielkim serduszkom![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
aaaaa, mam 4-kę się nagadałam z oschą, ale wartoMariion dziękuję
![]()
mam fakture
kto chce?
mam 6
pierwszy raz mnie wylosowali![]()
Ja też ostatnio nie mam farta![]()
Jakby komuś zbywało coś to bardzo proszę o mnie pamiętać bo u mnie już końcówka noszenia![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala