Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja bede miala na chwilemnie ten wzor chyba nie rusza (a na pewno to sie sie okaze za chwile czy nie), a ze konopii oschowych w rece nie mialam to korzystam z okazji i pomacam
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Gratuluje fakturzystkom
Amst, a ile ty mialas losow? Ja bez zadnej przewalki, nie angazuje nikogo innego, zadnych mezow ani nic, mialam cztery. A bralam udzial jakos w, hmmm.... dziesieciu? Dwunastu? Nie pamietam. Lotek tez wydaje mi sie oszukany, no ale to taki system chyba![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
No to ja podobnie, z tym, ze zamiast roz danna mam chambray i dodatkowo triskele. Z tym, ze mnie sie i eden copper i fern naprawde bardzo podobaja![]()
Inne wzory nie bardzo. Moze jeszcze roze, ale tego sn to tylko ze wzgledu na konopnosc zalosowalam. I dla sportu![]()
Ja chyba w 3-4 losowaniach tylko wzielam udzial? Zawsze dla kogos innego. Tylko tutaj chcialam dla siebie i wybralam trzy razy 5ke. I trafilam.
A. 02.2010, T. 06.2012
ja losowalam zawsze wszystko mozliwe. jak cos chcialam - to nic. nie mialam nawet tego, co mieli prawie wszyscy. a teraz dwie pod rzad trafilam, obie dla kogos. i to sa pierwsze wylosowane przeze mnie osche.
a - mialam jeszcze bledna fakture na oki - za ktora to moglam sobie wybrac inna oki bez losowania.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
ja losowałam prawie wszystko oprócz fern, danna i edenu i nic, nigdy, to jest szczęscie..
ja to tylko raz trafiłam tego pasiaka oschowegoA SN nawet nie oglądam
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
a tak mi do glowy przyszlo - oscha prosi, zeby przed wylosowaniem wyczyscic ciasteczka i wszystko - dopoki to robilam - nic. a teraz - wchodze z marszu, nic nie czyszcze, losuje, wychodze - i mam. ciekawe![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Ja nigdy ciastek nie czyszcze.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja losowałam wszystko, trafiłam asha, edena, kai pomyłkowo (ale dostałam) i tyle. Także gdyby nie dobre dusze, nie miałabym surya tiree, którą po prostu uwielbiam
Ciasteczka czyściłam za pierwszym razem tylko, później w ogóle.
Ja też mam wiele, dzięki dobrym duszyczkom i ich wielkim serduszkom![]()