Witajcie!
Ja gorąco polecam chustę tkaną i plecak prosty - niczego wygodniejszego jeszcze nie odkryłam![]()
Witajcie!
Ja gorąco polecam chustę tkaną i plecak prosty - niczego wygodniejszego jeszcze nie odkryłam![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Taki jest plan w tym momencie. Czekam na przesyłkę z chustą tkaną, ale z tym plecakiem to ciężko to widzę. Próbowałam z elastykiem i efekt taki, że dziecko kwiczy z radości na plecach, wyrywa mi włosy a mi brak jeszcze dwóch rąk do tego żeby cokolwiek zawiązaćJak Wy to robicie??
![]()
Ale w elastyku się na plecach nie nosi! A radość na plecach to dobry znakWszystkiego się nauczycie.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Witaj!
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Witajw moim przypadku MT lub ergonomik-są praktyczne na szybkie wyjście z auta na pocztę czy coś, ale chusta jest taka bardziej przytulaśna i kochana, no i można się rozleniwić, tzn. jak długo nie wiąże się w chustę( a ponieważ specjalista nie jestem) to mnie na początku niecierpliwi motanie, poprawianie itd. Ale jak będziesz miała dajmy na to cudna wymarzoną chustę, to motanie jej sprawia mega przyjemność
to tak u mnie, pozdrawiam cieplutko, nie rezygnuj z chusty
![]()
![]()
A wiem, że elastyk nie na plecy. Tak się tylko przymierzałam czy w ogóle jest szansa i czarno to widzę![]()