Pewnie tak, tam nie ma strony bez reklamy![]()
Pewnie tak, tam nie ma strony bez reklamy![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
"Dziecko" ostatnio trochę podrożało - wpierw 1,20zł, a teraz chyba 1,50zł. Do tego myślę, że mają baaardzo duży dochód z reklam - policzcie sobie ile produktów tam się reklamuje. Do tego myślę, że te dodatki też dostają gratis albo za grosze, a cena takiego numeru jest dużo wyższa.
wiosenna córa (2011r.) i zimowa córa (2014r.)
Ta tylko co drugi dodatek do takiej gazety nie jest wart nawet złamanego grosza jakaś tania chińszczyzna żeby coś ludziom drożej wcisnąć.
Ja zupki gotowałam Synkowi od początku po jednym słoiczku tak go sypło,że odpuściłam poza tym skoro to stoi miesiącami na półkach w sklepie nie schładzane to chyba tylko jakiś naiwniak może wierzyć,że to konserwantów nie ma. Zwykle przetwory trzyma się w chłodzie w piwnicy w spiżarce tam gdzie się nie psują.
Na polecenie naszej lekarki gotujemy sami,jogurty tylko naturalne i owoce sezonowe żadnych danonków itp. bzdur a gazety typu Dziecko odpuściłam sobie gdyby mi jednak wpadła w ręce jakaś Eko gazetka pewnie bym się pokusiła by ją kupić.
Tylko właśnie koszty duże i powodzenie wątpliwe
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)
Witam
Od jakiegoś czasu czytam i uczę się z tego forum w oczekiwaniu na pierwsze dziecko. To mój pierwszy post, dlatego chce się z Wami podzielić wrażeniem, że jest to najlepsze forum jakie widziałam i na którym widać, że nie służy kłóceniu się i wylewaniu żalów.
Jeśli zaś chodzi o pomysł stworzenia gazety to przecież nie musi być w wersji papierowej, a może w elektronicznej do ściągnięcia na komputer, telefon i inne czytniki
Bo to co piszecie na tym forum zasługuje na rozpropagowanie w szerszym gronie