Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: Wiązanie MT

Mieszany widok

Chustomanka Awatar villemko
    Miejscowość
    100lica

Domyślnie

Dzięki, spróbuję zawiązac tak jak piszesz. To nie jest tak że ja się uparłam że będę już go nosić, przede wszystkim chciaałm się nauczyć wiązać i zobaczyć jak dziecko reaguje. Już sama nie wiem - widziałam zdjęcia dziewczyn z maluchami w mt także z tego forum i były to właśnie niemowlaki.
    Już kombinuję jak mogę bo moje dziecię ostatnio chyba wkracza w jakiś nowy etap i jest bardzo nerwowe (a wcześniej to raczej aniołek byl ), nie chce leżeć, wózek mu się przestał podobać choć wcześniej uwielbiał jeździć, leżaczek to samo, a przecież nie mogę go nosić na rękach no i ten mt byłby wybawieniem

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    ok, to ja się lepiej wycofam.
    życzę Ci dobrze
    Dziękuję

Cytat Zamieszczone przez Basinda Zobacz posta
    Nie będę się odnosić do powyższych postów
    Mt na zdjęciu nie jest jakoś bardzo za duży i jeśli spróbujesz poprawnie go zawiązać to nie powinno być bardzo źle....

Tak tak Mt dla dziecka które samodzielnie nie siada to nie jest dobre wyjście ale skoro chcesz w nim nosić, będziesz w nim nosić mimo wszystko to nie krzyżuj pasów na dziecku tylko od razu poprowadź je pod nóżkami i skrzyżuj na pasie biodrowy oplatając się w talii.
    Skrzyżowanie pasów na plecach (okolicy krzyżowej) bardzo źle robi ułożeniu kręgosłupa i miednicy dziecka a co za tym idzie i odwiedzenie nóżek jest niewłaściwe.

A i jeszcze mi sie przypomniało - to nie jest za szeroki? bo te odstające nóżki mi sie nie podobają
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 19-07-2013 o 10:53 Powód: post pod postem

Uprawnienia umieszczania postów