Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: Wiązanie MT

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar villemko
    Miejscowość
    100lica

Domyślnie

No to chyba się nie zrozumiałyśmy...
    1. Nie sadzam dziecka i nie ciągne za rączki - robię tak jak lekarz pokazał, jak leży w leżaczku to daje mu kciuki i on je łapie i sam się podciąga - ja go nie ciągnę !!! cieszy sie przy tym i ma taki od ruch wstawanie ale wiem ze nie mozna

2. Czytałam dużo o pielęgnacji i kiedy czas na nosidło... wiem że wy tu nie polecacie tak wcześnie ale na innych forach polecają jak najbardziej noszenie w MT w takim wieku i wcześniej. Nie wierzę ślepo w to co inni polecają ale widze po moim szkrabie że jest gotowy .

3. Dostałam chustęod koleżanki bo ona nie nosi.. i taką mam nic na to nie poradzę, na nową mnie nie stać jak i równeż nie stać mnie na używaną . To sa drogie rzeczy i nie kupię w ciemno nie wiedząc czy się przyda.
    Ciesze się że mam przynajmniej taką , a że na duże dziecko fakt nie wiedziałam..

Odechciało mi sie już pytać, myślałam że na tym forum panuje miła atmosfera i sie rozmawia i pomaga a nie od razu z grubej rury - idz poczytaj sobie najpierw bo nic nie wiesz .
    Tak to odebrałam

No i rzeczywiścię nie nie jestem doswiadczoną chustonoszką wiec chyba nie powinnam jej próbować zakłądać i się tutaj wypowiadać bo się nie znam i nie mam 11 tys postów.

Przepraszam za uniesienie ale przykro mi sie zrobiło i wszystkego odechciało ach
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 19-07-2013 o 10:52

Uprawnienia umieszczania postów