Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
A jaka jest twoja opinia o bondolino? Moim zdaniem moja córka jest jeszcze na to za mała (mimo informacji producenta, że to od urodzenia). Chciałabym ją czasem umieścić na tatusiu na spacer, a ten tylko w nosidle poniesie, do chust go nie mogę przekonać. Jestem ciekawa, od kiedy by można?
pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13
Aniu, a jesli ledwosiedzący jest rozmiarowo duży? waga 9200, wzrost bliżej 80 cm. raz miałam Kubę w manduce i wyglądało, ze na szerokość pasuje. czy mimo to ułożenie w MT będzie lepsze?
dołączam z wierzgaczem. nie jestem w stanie zawiązać plecaka, a tak się napaliłam na noszenie na placach. z Szymkiem mi nie wyszło, w plecaku było mi niewygodnie. myslałam, że poducze się przy Kubie dokładnego wiązania, ale nie ma szans na razie![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Pati, ledwosiedzący w przypadku Kubka, to taki, który pokazał, że umie usiąść i siedzieć, ale nie ma zacięcia do zabaw statycznych![]()
ze zdjęciem ploblem, nie umiem lustrzanką z ręki...![]()
to taki etap; też przez niego przechodzę często; o ile córa jest zmęczona przy wiązaniu, to jak uda mi się zawiązać to zaśnie, i póki śpi jest ok, a później, jak zaczyna się kręcić, to chusta jej wyjeżdża spod pupy; a z przodu ciężko mi jąnnosić, bo jest duża; i też czekam aż usiądzie, by przerzucić się na mt
ratujcie! ledwo nauczyłąm się wiązać plecak z koszulką (który to wydaje mi się bezpieczniejszy niż zwykły), to mały tak wierzga, że już nie mam siłytak odbija się kolankami od moich pleców, że po sekundzie wisi jak w wisiadle, nogi równolegle, nie ma mowy o dupkowpadce ani o niczym
a założyłam sobie, że przez zimę akurat do wiosny opanujemy noszenie na plecach, a tu jest coraz gorzej
![]()
![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie