Pokaż wyniki od 1 do 20 z 92

Wątek: Wielorazówki - od poczatku czy później?

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    South East England

Domyślnie

Inka dzieki za rady postanowilam miec 6 otulaczy (po 3 dla kazdej corki) z dwoch roznych firm a do nich mam 4 prefoldy, uszyje kilka formowanek i bede miala 20szt tetry (moze byc malo ale dokupie jak cos) mam suszarke bebnowa wiec problem czekania na wyschniecie znika

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Czyli jednak uda Ci się ogarnąć jakąś maszynę? Ja bardzo żałuję,że nie szyłam wcześniej (mój portwel jeszcze bardziej ). Ale fajna sprawa< tutaj w wątkach radosna twórczość dziewczyny wszystko świetnie opisały.

OT Jej córeczki bliźniaki, rozmarzyłam się
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustomanka
    Miejscowość
    South East England

Domyślnie

melodi maz mowi bym kupila jakas maszyne ale ja sie nie znam i nie chce mi sie szukac poza tym jak sie male urodza bedzie raczej brak czasu na szycie wiec narazie odpuszczam- ja pewnie uszyje z 4 formowanki recznie i mama na maszynie kilka flanelowych i bedzie oki tak mysle a jak mlode podrosna to pomysle o maszynie

inka babcia przylatuje na 1,50 2 miesiace wiec pomoze no i mam kochanego meza coprawda w nocy pracuje wiec bede sama ale on sprzata, gotuje, pierze i duuuzo pomaga wiec przy mlodych tez bedzie- juz zapowiedzial

a to moja pierwsza formowanka http://chusty.info/forum/showthread....tanowilam-szyc

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Formowanka Ciwyszła świetnie!
    Zazdroszczę Twoim córeczkom, bo skoro masz takie zdolne ręce, to będziesz im szyła, że beda wyglądały jak dwie małe królewny!

Chustomanka
    Miejscowość
    South East England

Domyślnie

hehe dzieki. chodzi o to ze ja mam dwie lewe rece potrafie na maszynie conajwyzej zwezyc spodnie na rurki
    a recznie to masakra

Chustonówka

Domyślnie

masakra te kupy

Chustomanka Awatar Gugu
    Miejscowość
    Crosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fridoo Zobacz posta
    masakra jak dla mnie
    Ale co? Wielopieluchowanie?

Cytat Zamieszczone przez ania_przyszłamama Zobacz posta
    Myślę, że dobrze jest zacząć jak najwcześniej, bo potem człowiek się zbyt przyzwyczaja do pampków.
    To prawda, trzeba w sobie wyrobić systematyczność i "nie poddawanie się". Miałam 4dniowy wyjazd na biwak i zabrałam tylko jednorazówki, dziwnie było potem założyć wielo, trzeba się było na nowo przyzwyczajać, jakkolwiek widok wora z zużytymi pampersami po tym jak zdawaliśmy domek, mnie ZMIAŻDŻYŁ. W wielo ważna jest współpraca faceta, mój się na początku jakby bał zakładać tetrę, na szczęście w końcu ogarnął.
    Tetrę mam zarówno tę "jak sito" i taką "no name" podwójnie tkaną z Allegro; różnica jest kolosalna. Stosujemy z powodzeniem do dziś, a mała skończyła właśnie roczek.

Cytat Zamieszczone przez Brodzik Zobacz posta
    masakra te kupy
    GDYŻ?
    mama Estery lipiec 2012
    www.balkanfunk.pl

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Brodzik Zobacz posta
    masakra te kupy
    ?
    Ogólnie to dzieci robią kupy, w jednorazówkach zalegają Ci w śmieciach w domu, w wielorazówkach musisz je spłukiwać z pieluch, a w bezpieluchowym czyścić nocnieczek

Husky śliczna CI wyszła
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez husky Zobacz posta
    Inka dzieki za rady postanowilam miec 6 otulaczy (po 3 dla kazdej corki) z dwoch roznych firm a do nich mam 4 prefoldy, uszyje kilka formowanek i bede miala 20szt tetry (moze byc malo ale dokupie jak cos) mam suszarke bebnowa wiec problem czekania na wyschniecie znika
    Mysl ze na poczatek bardzo rozsadny zestaw, a w trakcie zobaczysz co i jak. Powodzenia, bedzie Ci ktos pomagal przy dziewczynkach?

A. listopad 2012

Uprawnienia umieszczania postów