Pięęęękna!
Czekam na zamotane fotki!
Pięęęękna!
Czekam na zamotane fotki!
Piekna chusta, mam nadzieje, ze kiedys ktos mi odsprzeda nie za jakas kosmiczna cene,
A czy ta druga strona ma nuty w odwroceniu? Bo tak widac na obrazku, i dosc dziwnie to wyglada![]()
Mama VIII 1987 - doradcaAkademii Noszenia Dzieci
CóreczkaII 2012
Tak, w odwróceniu, ale mi to nie przeszkadza![]()
I dostałam maila, że chusta jest gotowa do wysłaniapoczątkowo miała być zalatwiona wysyłka z Nati, ale okazało sie, że chusty juz zostały wyslane do stanów i wlasnie tam dotarły. Dostałam jednak rabat na przesył i nie wyszło jakoś bardzo kosmicznie drogo.
A chustę może i kiedyś puszczę dalej, ale pewnie nie prędko i pewnie nie tak tanio jak bys chcialabo jak na moje mozliwosci kosztowała majątek
do tej pory sama nie wiem, czy nie przesadziłam
Ktoś jeszcze kupił tą chustę?
Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020
To czekamy na foty
Chusta naprawde interesujaca, gdyby nie rozsadek i fakt, ze nie wiem jak to bedzie u mnie z odstosikowaniem (logistycznie i emocjonalnie), to kto wie...![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020
No to gratuluje braku rozsadku![]()
![]()
Mnie go troche zabraklo jak wypuszczali paissi candyi mialam troche szczescia bo dorwalam okazje cenowa (reszta wyszla jak naiwnie odswiezalam sekcje "jedwab" zamiast wpisac w wyszukiwarke "paissi candy"
)
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
gratulacje Białawanilio!
ja niestety tylko na liście rezerwowej, a dawno mnie żadna chusta nie ruszyła tak bardzo jak ta![]()
2 + 7 (2005-2018)