Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: NUTKI

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Pięęęękna!
    Czekam na zamotane fotki!

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Piekna chusta, mam nadzieje, ze kiedys ktos mi odsprzeda nie za jakas kosmiczna cene ,
    A czy ta druga strona ma nuty w odwroceniu? Bo tak widac na obrazku, i dosc dziwnie to wyglada
    Mama VIII 1987 - doradca Akademii Noszenia Dzieci
    Córeczka II 2012

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Całkiem ciekawe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pulpecja Zobacz posta
    Piekna chusta, mam nadzieje, ze kiedys ktos mi odsprzeda nie za jakas kosmiczna cene ,
    A czy ta druga strona ma nuty w odwroceniu? Bo tak widac na obrazku, i dosc dziwnie to wyglada
    Tak, w odwróceniu, ale mi to nie przeszkadza

I dostałam maila, że chusta jest gotowa do wysłania początkowo miała być zalatwiona wysyłka z Nati, ale okazało sie, że chusty juz zostały wyslane do stanów i wlasnie tam dotarły. Dostałam jednak rabat na przesył i nie wyszło jakoś bardzo kosmicznie drogo.

A chustę może i kiedyś puszczę dalej, ale pewnie nie prędko i pewnie nie tak tanio jak bys chciala bo jak na moje mozliwosci kosztowała majątek do tej pory sama nie wiem, czy nie przesadziłam

Ktoś jeszcze kupił tą chustę?
    Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

To czekamy na foty
    Chusta naprawde interesujaca, gdyby nie rozsadek i fakt, ze nie wiem jak to bedzie u mnie z odstosikowaniem (logistycznie i emocjonalnie), to kto wie...
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yvona Zobacz posta
    To czekamy na foty
    Chusta naprawde interesujaca, gdyby nie rozsadek i fakt, ze nie wiem jak to bedzie u mnie z odstosikowaniem (logistycznie i emocjonalnie), to kto wie...
    No mnie tego rozsądku zabrakło w tamtym dniu ale nawet mąż się ucieszył widząc moją radość, bo to będzie moja pierwsza chusta od nowości. Jeszcze jej nie mam, a już sentymentem darzę

I idę ponownie spać, bo tradycyjnie przy usypianiu padłam w opakowaniu
    Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

No to gratuluje braku rozsadku

Mnie go troche zabraklo jak wypuszczali paissi candy i mialam troche szczescia bo dorwalam okazje cenowa (reszta wyszla jak naiwnie odswiezalam sekcje "jedwab" zamiast wpisac w wyszukiwarke "paissi candy" )
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

gratulacje Białawanilio!
    ja niestety tylko na liście rezerwowej, a dawno mnie żadna chusta nie ruszyła tak bardzo jak ta
    2 + 7 (2005-2018)

Uprawnienia umieszczania postów