mogłam szybciej dać znać o tym preorderze na forum, nie sądziłam, że aż tylu osobom się spodoba
Jak widać każdy ma inny gust....![]()
Wolałabym porozrzucane tu i ówdzie kolorowe (trójkolorowe) nuty bez pięciolinii..
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl
Mnie właśnie odpowiada to, że jest to oryginalny zapis nutowy bez żadnych baboli, czy porozrzucania. Często na kubkach, czy innych gadżetach zapis nutowy jest kosmicznie i nieprawidłowo posklejany.
Zastanawiam sie tylko jak rozwiazali kwestwie długości chusty i długości tego cytatu muzycznego. Jak krótsza to mniej taktów, jak dłuższa to odpowiednio dodawali kolejne takty? Jak myślicie?
Bo jeśli rozszerzali lub zwężali stałą ilość taktów to trochę kicha...albo może nie będzie tak źle, ale sobie tego nie wyobrażam![]()
Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020
Pięęęękna!
Czekam na zamotane fotki!
Piekna chusta, mam nadzieje, ze kiedys ktos mi odsprzeda nie za jakas kosmiczna cene,
A czy ta druga strona ma nuty w odwroceniu? Bo tak widac na obrazku, i dosc dziwnie to wyglada![]()
Mama VIII 1987 - doradcaAkademii Noszenia Dzieci
CóreczkaII 2012
Tak, w odwróceniu, ale mi to nie przeszkadza![]()
I dostałam maila, że chusta jest gotowa do wysłaniapoczątkowo miała być zalatwiona wysyłka z Nati, ale okazało sie, że chusty juz zostały wyslane do stanów i wlasnie tam dotarły. Dostałam jednak rabat na przesył i nie wyszło jakoś bardzo kosmicznie drogo.
A chustę może i kiedyś puszczę dalej, ale pewnie nie prędko i pewnie nie tak tanio jak bys chcialabo jak na moje mozliwosci kosztowała majątek
do tej pory sama nie wiem, czy nie przesadziłam
Ktoś jeszcze kupił tą chustę?
Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020