Pokaż wyniki od 1 do 20 z 89

Wątek: Duże kieszonki, jakie?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Mama.O.
    Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

Dziewczyny przyszła ta weeNotion czy jak jej tam - uśmialam się przednio bo jest tak duża, że zapina się w nią moj najstarszy syn . Coś na styl majtek rozmiar między s/m . Nie jest zwyczajna ponieważ oprócz napek ma nawet doszyte guziki a pul to to też nie jest . Na zewnątrz tkanina przylaminowana chyba raczej do grubej moim zdaniem gumy. Pomimo swej niezwykłości bardzo mi się podoba i było to jak na razie najlepiej wydane 10 zł w moim życiu
    3 horkruksy

Chustoholiczka

Domyślnie

Mama O. a dasz fotkę tego kuriozum????

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mama.O. Zobacz posta
    Dziewczyny przyszła ta weeNotion czy jak jej tam - uśmialam się przednio bo jest tak duża, że zapina się w nią moj najstarszy syn . Coś na styl majtek rozmiar między s/m . Nie jest zwyczajna ponieważ oprócz napek ma nawet doszyte guziki a pul to to też nie jest . Na zewnątrz tkanina przylaminowana chyba raczej do grubej moim zdaniem gumy. Pomimo swej niezwykłości bardzo mi się podoba i było to jak na razie najlepiej wydane 10 zł w moim życiu
    a gdzue kupilas ? bo nie sledzilsm watku

A. listopad 2012

Chustoholiczka

Domyślnie

ja bym chętnie kupiła te wenotions,a le tylko na ich stronie jest mozliwośc...

Chustomanka Awatar Mama.O.
    Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

Nata dotarła do mnie bg pieluszka -jest -cudowna!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę spokojnie włożyć w nią rękę nie martwiąc się o to czy mi się ładnie wkład ułoży czy nie. Regulacja jest super przemyślana i starczy mi na długo. Szerokość w pupie odpowiednia, zbliżona do milovi ale nie tak szeroka na pupie jak fb i zdecydowanie jest wyższa. Fb są płytkie . Jestem w trakcie testowania tego polarku ale sądzę, że będzie ok. Gumeczki przylegają i nie uciskają aż tak tłustych ud mojego szkraba. Zdecydowanie moj faworyt
    3 horkruksy

Chustoholiczka

Domyślnie

tak, bg sa bardzo dobrze przemyslane.,mamru (a ONA się zna ma bumgenius AIO organiczny nowa wersja i pisała,ze jest przeswietna.

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nata Zobacz posta
    tak, bg sa bardzo dobrze przemyslane.,mamru (a ONA się zna ma bumgenius AIO organiczny nowa wersja i pisała,ze jest przeswietna.
    a nie przeszkadza mamru, że wkład trzeba dokładnie ułożyć na pupie i brzuchu, żeby nie gniótł? Mi strasznie dużo czasu zabiera ułożenie tego luźnego wkładu w pieluszce (to tak jakby przyszyli wkład do otulacza). Mi to bardzo przeszkadza, ja lubię mieć gotową pieluchę, bo układać wkład przy "śrubie" na przewijaku to ponad moje umiejętności manualne. AIO organic zachowuje się jak otulacz z wkładem, tylko wkładu nie szuka się w pralce. Ja jestem wygodna, jeden ruch pod pupę i dwa ruchy na brzuch

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    a nie przeszkadza mamru, że wkład trzeba dokładnie ułożyć na pupie i brzuchu, żeby nie gniótł? Mi strasznie dużo czasu zabiera ułożenie tego luźnego wkładu w pieluszce (to tak jakby przyszyli wkład do otulacza). Mi to bardzo przeszkadza, ja lubię mieć gotową pieluchę, bo układać wkład przy "śrubie" na przewijaku to ponad moje umiejętności manualne. AIO organic zachowuje się jak otulacz z wkładem, tylko wkładu nie szuka się w pralce. Ja jestem wygodna, jeden ruch pod pupę i dwa ruchy na brzuch
    ja widziałam jedynie na YT film o AIO i tez się zastanawiałam co się z tym nadmiarem robi. mamru pisała,ze swiewtnie lezy ta AIO.

Uprawnienia umieszczania postów