Pokaż wyniki od 1 do 20 z 89

Wątek: Duże kieszonki, jakie?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Mama.O.
    Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

a te bumgeniusy? duze?
    3 horkruksy

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mama.O. Zobacz posta
    a te bumgeniusy? duze?
    ja kocham BG, więc dla mnie wad nie mają. Jak nie potrzebuję wychodzić to używam wkładów oryginalnych, jak idziemy na spacer, to zamiast małego wkładu dorzucam bambusowy lolipop i super wytrzymują. Nie uważam, żeby były za duże, bo szerokość w kroku mają jak Milovia a na Milovię nikt nie narzeka że za duża... Uważam, że BG to pieluszki bardzo uniwersalne

Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

myślałam nad wysokością. milovie są ok w kroku to prawda nawet większe od fb a te nie wydaja mi się male.
    3 horkruksy

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mama.O. Zobacz posta
    myślałam nad wysokością. milovie są ok w kroku to prawda nawet większe od fb a te nie wydaja mi się male.
    BG są dość wysokie w stanie, podobnie do Milovii, może nawet ciut wyższe, mają bardzo dobrze rozmieszczone napki do regulacji w pasie. Nie wiem co Ci jeszcze polecić, bo ja używam głównie BG, Milovię (po domu, bo Kuba je ostatnio przesikuje), ChB i CP V2. Leżą u mnie ostatnio Mayliy, bo pod ubranka się nie nadają, minki cały ciągnie wilgoć, ekobubs rozm.2 są też sporawe, ale coś ich nie lubię.
    Spróbuj może Baba+Boo jak radzi Nata, u mnie nie przeciekają, są wysokie, tylko nie możemy dopasować się w pasie i trzecia napka przy nóżkach też nie pasuje, ale co do szczelności nie mam zastrzeżeń.

Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

Nemo dzięki.
    3 horkruksy

Chustoholiczka

Domyślnie

bumgenius sa swietne, w baba+boo oprócz napki przeszkadza mi z tyłu gumka, a właściwie dwie tam gdzie się jest wejscie na wkład. ale wiem, ze ja to się czepiam wszystkiego wole zdecydowanie jak jest jedna gumka i to najlepiej płaska.

ale ogolnie sa fajne i mam wrazenie,ze przy nóżkach tak nie obciskają

Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

Dziewczyny przyszła ta weeNotion czy jak jej tam - uśmialam się przednio bo jest tak duża, że zapina się w nią moj najstarszy syn . Coś na styl majtek rozmiar między s/m . Nie jest zwyczajna ponieważ oprócz napek ma nawet doszyte guziki a pul to to też nie jest . Na zewnątrz tkanina przylaminowana chyba raczej do grubej moim zdaniem gumy. Pomimo swej niezwykłości bardzo mi się podoba i było to jak na razie najlepiej wydane 10 zł w moim życiu
    3 horkruksy

Uprawnienia umieszczania postów