Pokaż wyniki od 1 do 20 z 89

Wątek: Duże kieszonki, jakie?

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

o tak NEMO masz racje, przydała by się w baba+boo jeszcze ta jedna napka. chociażby ze wzgl. estetycznych ale ćóz, idealnej pieluszki chyba(?) nie ma...

Chustomanka

Domyślnie

im dłużej pieluchuję tym zrobiłam się bardziej wybredna ale jeżeli podzielę pieluszki na nocne, spacerowe, letnie i śliczne to zawsze jestem zadowolona a jak szukam tej jednej uniwersalnej to nigdy nie jestem, więc je dzielę w zależności od pory roku i dnia, i od razu mi lepiej. Mam też okresowe fascynacje jakąś marką

Chustomanka Awatar marynarka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

A Pop'n Gro w rozmiarze 2 nie są duże? Bo ja mam jedną ale na pupie u młodej była raz i to zmmniejszona i taka mi się wielgachna wydawała. Może to tylko moje odczucie

+ 2 kropki ( 06. i 09.2011)

Chustomanka Awatar Mama.O.
    Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

doszły wczoraj FB -przetestowałam OSY mogą być tylko te dwa rzędy nap- gdybym ja wiedziała
    Chb- Osy małe!!!
    Czekam na WN i wtedy zdam relację.
    Myślę, że ideał osiągnę wtedy jak pójdę na kompromis - hehe
    Dziękuję za cenne rady.
    3 horkruksy

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Waga maluszka to się jeszcze może zmienić np. przystopować. Janko też ważył sporo, przy urodzeniu 4100g, w wieku 2 mcy - 6 kg, teraz 11 mcy - 12 kg.
    U nas od początku sprawdziły się kieszonki rozmiarowe 1 i teraz 2 (nawet formowanki). One Size ostał się jedynie otulacz Blueberry, bo jest ogromny, ale jednocześnie cienki i ładnie leży na pupie. Kieszonki OS wyprzedaliśmy dość szybko niestety....Zostawiliśmy tylko kieszonki w rozmiarze 2 - Applecheeks i Thirsties, bo to pieluszki bez przeszyć, wygodne do chodzenia (mój synek samodzielnie chodzi odkąd skończył 9,5 mca), wysokie w stanie i ...do 18 kg . Warto znaleźć coś dobrego na swoją pupę i tego się trzymać

Ale poniższy WeNotion robi wrażenie ))))))))))))) To OS?
    Toopy & Binoo

Chustomanka Awatar Mama.O.
    Miejscowość
    POMORZE

Domyślnie

Nie mam pojęcia . Ale est okropnie wielka i nie ma pul tylko jest tak: material kolorowy potem jakaś guma czy coś i dopiero polarek. Nie do zasikania. Waga może przystopować a dziecko może nawet schudnąc. Kieszonki też już wyprzedałam i zostałam na otulaczach i tak zdecydowanie uważam , że lepiej dobierac rozmiarowo. Moj młody nie urodzil się duzy 3440 ale miesiecznie tył ponad 2 kg jak osiagnal szanowne 5 cy wazyl ponad 11kg a teraz wazy 10.5 za tydzien konczymy 7 m.
    3 horkruksy

Chustoholiczka

Domyślnie

podobno rozmiarowe charlie banana sa duże a przy tym zgrabne, ale nie OS, tylko rozmiarowe właśnie. na allegro widziałam "chinki" xxl ,ale nie wiem co to.

Uprawnienia umieszczania postów