Z gatkami to moim zdaniem nie ma problemu
Jeszcze co do kieszonek - Blueberry na pewno, tylko one dość szerokie są.
Z gatkami to moim zdaniem nie ma problemu
Jeszcze co do kieszonek - Blueberry na pewno, tylko one dość szerokie są.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Jesli chodzi o kieszonki to duze (czyli pasujace na moje 13kg) są:
apple checks, baba+boo ?(te są naprawdę duże!), kokosi i gzooby. Charlie OS są za małe już są u nas, ale pamietam, że miałam przy starszej chB w rozmiarze L i te były super, ale bez regulacji rozmiaru.
Jesli lanolinę wolałabyś sobie odpuścić to polecam otulacz ze sfilcowaną wełną ja swoich nawet nie lanolinuję i trzymają na mur beton.
Mogę też rozmiarowo polecić CP, to nie kieszonki ale na naszą dość sporą pupę nadal są dobre.
Lena '07Nina '10
Blanka '12
Gabriel '16
Matilda ‘18
A. 06.14 (*)
https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!![]()
mysle, 5 mies. wazacy 10 kg to nie to co 15 mies.13 kg. U malucha to się ,ze taqk powiem, na boki rozkładai w uda idzie
stad mysle,ze np. Close paretn mogą się odciskać bardzo....charlie banana mogą być za płytkie....TAk mysle,ze do dzieci z udkami i kuperkiem fajne sa wyższe pieluszki....
Ja ogolnie jestem pieluchowym teoretykiem, bo synka pieluchuje w ekojednorazówki głwonie w poszukiwaniu tej jedynej....
Bluberry nie miałam, ale tu z kolei włacza mi się czerwone światło,ze ona szeroka jest miedzy nogami....
Mamo O ostatnio na fb znalazłam grupe, gdzie dziewczyny sprzedają używane wee notions. Pamietam,ze to były naprawdę super pieluszki dla dużych kuperków.
Nata dziś doszły do mnie CHB faktycznie płytkie ale FB chyba mi eszcze chwilę posłużą. Dzięki Iwce zdobyłam jedną weenotions i to tęczową hehe . Czekam z niecierpliwością na jej debiut w moim domu
DZIEWCZYNY DZIĘKI ZA RADY - kochane jesteście![]()
3 horkruksy
Mamo O mysle,ze baba+boo tez można wziąć pod uwagę. Dasz znać jak weenotions dojdzie?(to sa rozmiarowe i OS,nie wiem jaka będziesz miała). Pozdrawiam![]()