Pokaż wyniki od 1 do 20 z 89

Wątek: Duże kieszonki, jakie?

Widok wątkowy

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamuśka Zobacz posta
    Dlaczego?

Ja właśnie trochę mam opory przed polarem, nie tylko że grzeje ale mam kilka wkładek "sucha pielucha" i mocz po nich ścieka jak po kaczce (mimo, że nie używam płynów zmiękczających ani kremów). Obawiam się, że kieszonki będą "działać" podobnie, a nie uśmiecha mi się co chwilę płukanie w płynie do naczyń. No chyba, że to zapychanie polara nie jest tak częste w praktyce...
    a jakiej firmy te wkładki? po żadnym polarze ( a wieeeeele pieluch przetestowałam) ciecz mi nie spływała.
    zdecydowanie nie jest tak czeste w praktyce, przez 1,5 roku robiłam to 2-krotnie (nie używam płynów do prania zmiększczczy etc. zatem i potrzeba mniejsza)
    filozofia wielo ogłolnie, tak myslę, jest stanowczo rozdmuchana. gdybym zaczynała i czytała pewne opisywane tu 'niezbędne zabiegi' i przejmowała się ich czestotliwością to bym zrobiła tak: a potem tak: i chodu

nie bój się, nie trzeba czesto stripingować, odmaczać etc.
    zdejujesz, do pralki, na wieszak i na pupę i basta (raz na 0,5 roku 'dodatkowy zabieg)

a polar nie taki starszny jak go malują, są bardaaaardzo różne mikropolary

Cytat Zamieszczone przez kali Zobacz posta
    A ja nie zgodzę się z magda1980 że one size yetty minkee jest za duża dla małego niemowlaka u nas pasuję od około 5 kg, owszem jest większa niż pul, ale i tak pięknie leży i jest to jedyny minkee który zostanie na razie w naszym stosie.

nie wyobrażam sobie yetty u maluszka, gdy młoda miała koło 6 kg i załozyłam yette młoda miała badzo dużą pupę i machała nóżkami nad główką dla starszego dziecka-> rewelacja, starczają na bardzo długo, ale na poczatek niet
    Ostatnio edytowane przez spinek ; 12-07-2013 o 23:26

Uprawnienia umieszczania postów