No i to, że Twój maluszek jest teraz duży nie znaczy, że będzie wielki mając 2 latka...na szczęście
Ja mam na stanie 3 dzieci jak w stopce i tyłeczki mają zbliżonych rozmiarów, wszystkie nasze pieluszki pasują na całą trójkę. Mówie o formowankach, bo kieszonek jeszcze nie ma w sklepach.
A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021
Zgodzę się budowa dziecka zmienia się z wiekiem z pękatego brzuszka robi się smukła taliadlatego pieluszki które wydają się małe starczają na bardzo długo, moja 2,5 latka spokojnie się mieści w kieszonki kokosi i ma jeszcze spory zapas napek. Warto się zapisać do testów pieluszek można poprzymierzać na dziecku jak leżą
teraz testy ma nappie me niedługo też będą kokosi z tego co czytałam.
Lidka 29/10/2010i dwa aniołki
Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899
Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914
Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Kupię na próbę z tych budzących zaufanie (Kokosi, Milovia, a także Nappi me i Yettę - tylko szkoda, że te dwie firmy nie mają też w ofercie z coolmaxem ;-( i napiszę co jest wg mnie największe....
A znacie może kieszonki Zufizo? I ciekawią mnie MayLily - podobo są duże... ale chyba szyte z dodatkiem złota...za tę cenę....
![]()
nasze ulubione duże kieszonki to wonderosy, p'tit dessous i Yetta minkee-zauważyłam, że minkee jest większa od tradycyjnego pulu
się zgadzam z mamru, a bierz pod uwagę, że Maria ma wieeelkie doświadczenie pieluchowe
Yetta minkee jest duża, one size na pewno nie jest na malego niemowlaka, bo za szeroko w kroku i za dużo materiału po spięciu nawet.
natomiast na grubego niemowlaka i na potem do końca pieluchowania jest super, moja najmlodsza była zawodnikiem sumo od urodzenia, niestety nadal jest, yetta minkee była też wygodna bo przy starszym nie spadala z tyłka, no, pielucha cięta szczodrze.
Stara wersja wonderoosów byla bycza (v1), czasem mozna je jeszcze zlapać, spore są p`titki, w ogóle wonderoos sa duże, także AIO real easy, firma ta sama co wonderoos. Z tym że to aio z kieszonką dodatkową, mocne na nocki.
coolmax jest z deka przereklamowany moim zdaniem.
Z szytych na forum to warto popytać na privach po prostu dziewczyny będące na handmade. W tej chwili mają w ofercie małe onesize, duże onesize, spory wybór.
Nappi me sa dość wąskie w kroku, zgrabne i myślę, że na niemowlaka, nawet grubszego i starsze szczupłe dziecko dadzą rade, ale na starsze grube już będzie przyciasno.