Świetny, ciekawy program o karmieniu piersią plus dwie chustowe mamy:
http://tvnplayer.pl/programy-online/...0E00,5351.html
Wersja do druku
Świetny, ciekawy program o karmieniu piersią plus dwie chustowe mamy:
http://tvnplayer.pl/programy-online/...0E00,5351.html
Oglądałam jak byłam w ciąży - ale wtedy to do mnie jakoś nie docierało. Dzięki za podrzucenie linka, bo widziałam, że ma znowu lecieć, ale po 22 :(
Ja właśnie 2 dni temu oglądałam na tvn style chyba ;)
Ja też oglądałam to chyba ze dwa lata temu, ale ponieważ uwielbiam Cherry Healey, to z przyjemnością obejrzałam jeszcze raz:)
uwielbiam 7 kobiet i jak byłam w ciąży to ryczałam zawsze jak to oglądałam... :)
i najfajniejsze jest, że ta bizneswoman co się tak zapierała, że nie będzie karmić oczywiście karmiła i jeszcze drugie miała w drodze :)
Fajny ten program, oglądałam jednym okiem ;)
Bardzo lubię tę dziewczynę, która program prowadzi. O karmieniu piersią już oglądałam, ale obejrzałam jeszcze raz. Fajny jest odcinek o ciąży.
mnie podłamał odcinek o wychowaniu; była rodzina, która nie widziała nic złego w biciu swoich dzieci
dzieciaki obrywały regularnie po łapach albo lądowały po zmroku na tarasie, jak nie chciały czegoś zrobić np. iść do łóżka :(
a seria b. fajna, prowadząca cudna :P
Właśnie obejrzałam powtórkę...jednocześnie karmiąc piersią :lol:
nie widziałam jeszcze tego odcinka o wychowaniu - jest coś w stylu AP?
a prowadzącą też bardzo lubię :)
uwielbiam cherry :) szkoda, że nie puszczają wszystkich jej dokumentów w polskiej telewizji :/
widziałam kilka razy, uwielbiam ten odcinek.
ifinoe - jedna mama taka trochę AP, ED. Za to jedna parka rodziców...sama bym ich potraktowała tymi metodami :/
Dołączam do fanów Cherry Healey, ogladałam kilka programów i z przyjemnoscia o karmieniu piersią obejrzę
Widziałam kilka odcinków, uwielbiam ten o ciąży i porodach, wczoraj na stylach oglądałam o karmieniu :thumbs up:
A ja w ogóle nie wiem, o czym mowa... :-/ Jak będzie powtórka to chętnie obejrzę!
A słyszałyście o tym, że 100funtów kosztuje 1litr mleka?!
Ależ ja jestem bogata :rolleye::rolleye::rolleye::rolleye:
Haha, mój mąż też mówił do córki "widzisz, jakim drogim mlekiem się żywisz?" ;-)
A ilekroć widzę jakieś dokumenty BBc [np. Piękna i Bestia - świetna seria imho albo taka o nastolatkach opiekujących się starszymi osobami, bardzo wzruszająca] to sobie myślę: czemu Polacy nie umieją takich kręcić? co, temat głupi, niewart poswięcenia chcwili czasu i środków czy co?
bardzo ta Cherry Healey lubie. wydaje sie byc taka naturalna. i fajnie z tymi kobietami rozmawiala:thumbs up: najlepsza ta bisneswoman co sie zarzekala, a tu prosze hyc i kolejne dziecie :lol:
fajny tez program o piciu zrobila i malzenstwie
Dzisiaj jest 7kobiet- dieta :)
bardzo lubie ten program...mialam pisac Wam o tym
bylo tez o porodach;)
bardzo lubie prowadzaca;)
Oooo, to ona robi też dokumenty na temat macierzyństwa??? Muszę je zobaczyć. Gdzieś są w jednym miejscu zebrane?
Ja widziałam tylko kiedyś i to niecałe, o piciu i o seksie i ogólnie wow. Na prawdę byłam pod wrażeniem i faktycznie prowadząca jest rewelacyjna! Też ją uwielbiam :)
ten o ciąży jest świetny. na youtubie można po ang znaleźć (i obecne how to get a life są świetne) a jak nie, to czekać na tvnplayer co jakiś czas powtarzają :)