http://didymos.de/bilder/muster-gr/593.jpg
Śmiszna ta chusta. Zawiazana musi wyglądać kosmicznie.
Wersja do druku
http://didymos.de/bilder/muster-gr/593.jpg
Śmiszna ta chusta. Zawiazana musi wyglądać kosmicznie.
:rolleye: aż mi się w głowie zakręciło z nadmiaru:)
To najnowsza nowość czy żart na 1. kwietnia?:ninja:
taki patchwork chustowy :lol: 6 wzorów na 1 chuście:lol:
straszne :hide:
choć to pewnie odpowiedź Didka na ew. zarzuty o zbyt wysokie ceny chust - wystarczy kupić jedną i ma się wszystkie :lol:
Hihi a.mi sie podoba:) kolor super!!
Nazywa się "Erste Zeitreise". Czyli będzie więcej? W sumie trochę tych wzorów mają. Mogli je tylko jakoś tak bardzej tematycznie poukładać, nie wiem ryby z gekonami i motylami? A indiowce osobno i elipsy z rombami itd.
już pisałam w wątku petisu: chusta dla szyjących torebki i inne chustowe ;) Jedną kupisz, masz 6 różnych torebek :D
a na powaznie, może metis ma rację z prima aprilisem? Przecież taka chusta to kompletny kosmos :omg:
no coz, zapowiadali 'podroz w czasie', wiec chyba o to chodzilo. na te 40stke ;)
Powinno być w kwadraty, jak patchwork, mogłoby służyć jako narzuta na łóżko...:thumbs up:
A mnie sie ten śmietnik podoba! kolor już mniej, sklad bardzo i szkoda, ze nie mam za co kupic sobie takiej na pamiątkę - cały stos w jednym:)
Właśnie widziałam u Didka i tak się zastanawiałam co to jest:hmm:, czy kilka chust połozonych na sobie czy jak, bo nie wpadałabym na pomysł, żeby utkać 5 w jednym :omg:
mi też się podoba- szczególnie te zachodzące na siebie labirynty z indio , no i gekony też są fajne:)
:szok::hide::evil::duh::mad::hide::hmm::whistle::b duh::rolleye:
Ceny jubileuszowe:hide: 135e za 6...ciekawe czy wszystkie jubileuszowe chusty bedą tak drogie:-?
no cena jest trochę dobijająca, ale mimo wszystko zapowiadają się ciekawie:)
mi tam się podoba pomysł i chusta też, może wolałabym inny kolor, ale ładny ten fiolet - dobrze, że mam konopki i że drogie, to nie będę mieć dylamatów :)
Będą zdjęcia w akcji. :)
dziwna chusta, raczej nie dla wrażeń wizualnych a dla kolekcjonerów :) żeby na starość gdy Alzheimer zaatakuje wiedzieć jakie didek miał wzory :)
A mnie się ten śmietnik podoba.
szaleństwo;)
chyba nie dla mnie...
Ja się dołączę do tych, którym się ta chusta podoba :D
Jak się nie można zdecydować, jaki wzór jest najfajniejszy, to dzięki niej można mieć wszystkie :lol:
Kolor też mi się podoba, gramatura chyba niezła jak na ostatnie didki, tylko ta cena :cry:
Fajna:)
:sick:również
yyyyyyyy....... no to pojechali po bandzie :mrgreen:
jakoś mi to żartem pachnie 8))
Śmieszna :D cena kosmiczna
Haha, moja pierwsza myśl to też był żart na Prima Aprilis!:lol:
mnie się też nie podoba.. śmietnik... takie co za dużo to niezdrowo..
Ładny ma tylko kolor.