WĄTEK DLA NOWICJUSZY: >>> Jaką chustę/nosidło/MT mam wybrać? POMOCY! <<<
Jak w temacie: tutaj można prosić o radę w wyborze chusty.
Każdy z nas był kiedyś niedoświadczony i nie orientował się, co dla niego dobre, a co niekoniecznie.
Pytajcie, a dobre (cierpliwe) dusze zapewne odpowiedzą :ninja:
Wszelkie nowe tematy w stylu "jestem tu nowa, ratunku, nie wiem którą chustę wybrać" będą od tej pory przenoszone do TEGO wątku
Jaka chusta dla 2-mies. bąbla?
Chciłabym kupić pierwsza chuste ale nie wiem jaka wybrać i czy w ogóle w tym wieku można juz nosić dzieciaczka w chuście?
Babylonia tkana czy jakaś inna (np. Nati Colorado) na początek?
Witam Dziewczyny,
Jestem zupełnie zielona jeśli chodzi o noszenie w chustach wiązaych i chciałam prosić Was o radę - potrzebuję chustę dla synka, który ma się urodzić w czerwcu. I na tej też chuście będę się uczyła wiązania, bo doświadczeń z chustami wiązanymi nie ma ŻADNYCH. Pasuje mi kolorystycznie Babylonia Pineapple i taką sobie upatrzyłam, podobno jest dość cienka ale nośna (nie chcę grubej chusty) no i można nosić i maluszki i takie odrobinę cięższe. Nie wymagam aby chusta nosiła dwulatka; od tego mam leżące w szafie po pierwszym synku miękkie śliczne kółkowe węże szyte ze storchenwiege przez Vombati :lol:
Doradźcie zatem w kwestii tkanej proszę (Nati Kolorado też mi się podoba a widziałam tu na bazarku jest do sprzedaży)
Z góry dziękuję, Karolina
Co dla noworodka - Babylonia, Nati czy Storch
Witam, Doradźcie doświadczone mamy - co będzie najlepsze dla noworodka czerwcowego? Bardzo podobają mi się pasiaki i z bazarku na razie moi faworyci to bb green paprika (na pierwszym miejscu) , storch lilly i jakieś używane natki. Co byście wybrały dla takiego dzieciaczka i dla mamy, która dopiero na takiej chuście będze uczyć się wiązać?