wkrótce w sklepie... za FB...
http://www.facebook.com/media/set/?s...1143173&type=1
Co to znaczy wkrótce???
Wersja do druku
wkrótce w sklepie... za FB...
http://www.facebook.com/media/set/?s...1143173&type=1
Co to znaczy wkrótce???
te niebieskie :omg::love::love::love::love::love::love::love: Muszę je mieć!
niebieskie...? myślałam, że to fiolet :mrgreen:
kolory niezbyt....
fiolet jak denaturat, a ten drugi to brąz???
Też widzę fiolet! A te obok to inny kolor?? Bordo?
Czy to brąz??
Edit:Jednak te fioletowo-niebieskie bardziej mi się widzą :-)
Edit2:Kurcze,sama nie wiem które :lol:
a ja jak nie lubię brązowych natek, tak ta mi się podoba...
no, ja raz widzę fiolet raz odcień niebieskiego :hide:
ona nie ma obu tych kolorów? Celebrianna, Ty masz szczęście ;) jakby Ci sie udało kliknąć... :) bo z moim szczęściem, to zdążę zdjęcia w sklepie zobaczyć :-?
Nie podobają mi się i jeszcze szerokie brzegi, ale tym razem w kolorze chusty.
Napisali, że nie dziś, czyli jutro zaczynamy akcja F5... :mrgreen:
koty też się wydawały takie fioletowe a wyszły inne - zakładam że z jaskółami będzie podobnie...
No własnie, kolor bardziej mi podchodzi pod koty navy, więc celuję, że to będzie raczej niebieski kolor.
eee, miałam nadzieję, że bardziej w szafir+fiolet, to by była piękna kombinacja
ja oczywiscie lubie takie dziwactwa jak ten roz z pomaranczem:ninja:
hm... a ten brąz to może będzie taki, jak w zapowiedzianych Lipach...znaczy chłodny brąz...:hmm:
:mrgreen: brąz to nie mój kolor (oprócz tego w Vatku Carenero), ale miałam miasteczko kaszmirowe (takie, jak Kamila sprzedawała ostatnio) i tam całkiem ładnie wyglądał. Tylko, że był łączony z drugim odcieniem brązu, a nie jasnym...:hmm:
w japanach brąz był naprawde paskudny
ten brąz w miasteczku był typowo czekoladowy :) baaardzo mi się podobał, ale chusta była w sumie ciemniejsza, niż te jaskółki
Oba kolory nie moje, tzn uwielbiam fiolet i brąz ale zdecydowanie w innym wydaniu:( Szkoda:(( No i te brzegi:omg: kurcze co to za moda???
Ale sie ciesze, ze mi sie kolory nie podobaja. :-) Jaskolki to moj ulubiony wzor, ale nie w tej kolorystyce.
na fotach sa brzegi nie podwiniete jeszcze, spokojnie.
ale z kolorami masz racje;(
Kaszmirowe jaskolki :love: ale dlaczego w tak paskudnych kolorach?!
Ale i tak fenomenu jaskolek trza bedzie sprobowac - ale ktory kolor wydaje sie "mniej brzydszy" do wybrania...:hmm:
a ten fiolet nie powinien byc jak w Honsiu - a'propo kaszmirowej przedzy?
Obie paskudy... :-?
też tak mi się wydaje, zwłaszcza na tym zdjęciu to widać
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...59761200_n.jpg
taki posiepany koniec
no mi się wydaje że to fiolet jak w honsiu, nawet się dziś zastanawiałam co jeszcze w tym fiolecie wypuszczą :D hehe
Ja tam będę na brązowe polowała bo mi brakuje brązu w stosie :mrgreen: a wzór nawet mi się podoba w tym kolorze a co!
I to na bank nie są kolory kotów navy ;)
zresztą piszą w komentarzu niżej że to :
It's purple / heath actually. the second one - brown / heath.
wychodzi więc że to będzie brąz z wrzosem i fiolet z wrzosem :hmm:
kaszmir - tak, jaskółki - tak, ale kolory - zdecydowanie NIE, zupełnie nie moje. No i co z tą czerwienią? ;)
Nie jestem przekonana co do kolorów :roll: ale pewnie i tak spróbuję upolować :duh:
Oby te brzegi, jeszcze nie były podwinięte, bo nieciekawie teraz wyglądają :whistle:
Ja chyba odpuszczę polowanie...poczekam na jedwab,albo na czerwony kolor...powiedziałam "chyba" :mrgreen:
jak to granat taki jak w kotach to bedzie si, mam duzo bluzek takich, lubie ten kolor:ninja:
Chyba sie własnie wyleczyłam z jaskółek... Gdybym miała kogo nosić to zdecydowanie zabijałabym się o turkusowe gałazki. Są dużo delikatniejsze.
A mnie się obie podobają. Może nie zachwycają, ale chciałabym je mieć.
Rzecz w tym, że:
1. Nie mam kasy.
2. Nie mam wsadu.
3. Musiałabym szukać innego reproduktora, bo obecny...leniwy.
ja bym chciała czerwoną chustę z czarnymi lub szarymi jaskółkami :)