Papierki do pieluszek wielo??????
Hej hej hej hej
Właśnie zastanawiam się nad kupnem papierków do pieluch w związku z tym chciałam podpytać jak to u Was dziewczyny.
Czy używacie jednorazowych papierków do pieluszek? Czy macie swoje ulubione marki? Gdzieś przeczytałam, że po siusiu papierki można przepłukać, wysuszyć i użyć jeszcze raz.:omg: to prawda?
papierki Tots bots boję się o kanalizację
Dziewczyny, w swoim animuszu kupiłam papierki Tots bots na allegro, od osoby która wiele produktów Totsa sprzedaje i po moim mailu szczerze mi odpisała, że one do końca sie nie rozpuszczają w kanalizacji i żeby nie używać więcej niż raz na 12 h. skoro Wy je pierzecie i wytrzymują wodę w pralce to martwię, sie że mi tolatę zapchają i będzie kłopot. Już i tak maż patrzy dziwnie na moje przygotowania do wielopieluchowania, on mówi "wielowydatków'. czy Wy nie miałyście takiej awarii?
A jakie są najbezpieczniejsze?
dla kanalizacji?? bo te ekobaby polecone za 18 zł to bez sensu mi zamawiać i płacić za przesyłę. zresztą one też mają celulozę hiper-mocną i może się słabo rozpuszczać w rurach. mi zależy na spuszczaniu do kibelka, nie na ich praniu.