Szmatka na ciężkie dziecko
Coś niecoś sprzedałam :D i miałam kupić Lanę :). Lanę kupię, ale teraz proszę poradźcie mi coś jeszcze dla małych klocuszków > 12 kg i nie chodzi mi o indio z lnem, bo to jest doskonałe, ale nie nadaje się na spacer do lasu... a ja teraz praktycznie w lesie mieszkam... :(
Re: Szmatka na ciężkie dziecko
konopie-zawsze możesz je farbnąć
nosidło ergonomiczne lub MT.
Cytat:
nie chodzi mi o indio z lnem, bo to jest doskonałe, ale nie nadaje się na spacer do lasu...
A czemu indio z lnem nie nadaje się do lasu? Bo ja też za sąsiadów mam głównie sarenki, zajączki i dziki...
Cytat:
Zamieszczone przez myszowata
Cytat:
nie chodzi mi o indio z lnem, bo to jest doskonałe, ale nie nadaje się na spacer do lasu...
A czemu indio z lnem nie nadaje się do lasu? Bo ja też za sąsiadów mam głównie sarenki, zajączki i dziki...
ja tam w lnie do lasu chodzę, jak dotąd len się na mnie nie obraził za to :wink: :wink: :wink:
:) moje indio też się nie obraża, tylko mi się zawsze jakoś tak dziwnie robi jak je wiąże w lesie i się do niego czepiają liście, gałązki i non-stop muszę uważać, żeby się nie pozaciągało :(
no to pasiaki didka, nati i storcze :)
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
no to pasiaki didka, nati i storcze :)
A ze storczy to jest jakaś różnica między paskami, a leo? wolałabym coś nie-pasiastego :)
I jakbyś mogła mi hanti powiedzieć, czy zara nadaje się według Ciebie dla cięższych dzieci (widziałam, że ostatnio testową miałaś :hide: )
Moim zdaniem paski storcza lepiej noszą niż Leo.
Ja nie mam porównania bo mam Leo a w pasiakach Storcha nie nosiłam ale IMO dobrze nosi - mój syn waży10 kg i jest naprawdę ok.
Cytat:
Zamieszczone przez visenna2
Moim zdaniem paski storcza lepiej noszą niż Leo.
też mam takie wrażenie, ale się nie upieram :lol:
zara jako jedyna nie, ale jako jedna z kilku jak najbardziej :wink:
Ze storczami potwierdziłyście moją obawę, że leo będzie mniej nośny niż paski... więc się chyba na razie na leo nie zdecyduję :hide:
lanę już zamówiłam :D , a skoro nie ma innej super nośnej chusty, która by mi się podobała pozostaje zakupić coś mniej nośnego i cieszyć się wzorkiem i kolorkiem :lol: