-
Kubus ( chustofan) i Renka pragna sie przedstawic
witajcie :lol:
o tym forum slyszelismy od kilku osob z roznych miejsc i srodowisk. wiec kiedy i na nas przyszla pora postanowilismy sprawdzic co i jak z ta chusta i o co takie wielkie halo :mrgreen:
Nie mialam pojecia jakiej chusty szukac na rynku, co bedzie dla nas dobre i ktora chusta lepsza. Dzieki poradom Hanti z gazetowego forum zdecydowalismy sie na chuste elastyczna.
I tak sie to wszystko zaczelo.
Krociutenko o nas:
Kubus to nasze czwarte dziecko, najmlodsza perelka urodzony po 17 latach staran i wyczekiwan. Ma trzy starsze siostry duuuuzo starsze bo 17 i 16 lat :thumbs up:
Dziewczyny prawie przescigaja sie w opiece nad braciszkiem i rodzice czasami nie moga sie dopchac zeby sobie syneczka ponosic :lool:
Poza tym w chuscie chodzimy wszedzie robiac niemale zamieszanie np. w kosciele
Jak juz oswoje sie z forum postaram sie wkleic nasze zdjecia a chwilowo pobuszuje i poczytam co u Was
Pozdrawiam serdecznie,
Renka i Kubus
-
Re: Kubus ( chustofan) i Renka pragna sie przedstawic
:welcome:
Witaj i czytaj :-)
i pisz :-)
-
-
-
-
-
-
dziekujemy serdecznie za mile powitanie. powoli rozgladamy sie po forum, uczymy sie chustowania i motania Kuby na rozne sposoby. :love: pozdrawiamy serdecznie :love:
-
-
hej hej!! na pewno będzie Wam tu dobrze i szybko nauczycie sie różnych wiązań :hello:
-
-
Gratuluję najmłodszego chuścioszka :) Witajcie
-
cześć :)
miłego buszowania po forum :wink:
-
-
Dziewczyny to pewnie nie to miejsce ale chcialabym bardzo spotkac sie z ktoras bardziej doswiadczona chustomama. mam problemy z wiazaniami i "na zywo" moglabym sie troszke poduczyc jak nosic i motac :mrgreen:
Jestem ze Swidnicy, ale dojade do Wroclawia, Opola i chyba nawet dalej jesli zajdzie taka potrzeba bo w chuscie nam dobrze i wygodnie. a ja niestety nawet zwyklego 2X nie potrafie zawiazac jak trzeba tzn. potrafie zawiazac ale nie potrafie dziecia wlozyc jak nalezy ..o!
Gdyby przypadkiem ktoras byla przejazdem w moich okolicach.... blagam dajcie znac :komp:
-
we Wroclawiu masz szanse na Tygodniu Bliskosci spotkac dziewczyny z Klubu Kangura - wejdz na strone
http://klubkangura.com.pl/
i kliknij program Wroclawia - zobacz ile ciekawych wydarzen sie szykuje.
A dziewczyny to doswiadczone motaczki - na pewno pomoga!
Zapraszam!
-
-
Witaj Renka :)
Wiem, że to nie to samo co na żywo ale pogrzeb dokładnie na forum, pooglądaj filmiki, poczytaj jak dociągać chustę i na pewno będzie lepiej. Wystarczy dużo samozaparcia i uda się. Wiem po sobie. Próbuj najpierw w domu a potem na krótkich spacerach. Zobaczysz będzie dobrze. No i tak jak pisała ithilhin, jak masz okazję, to śmigaj do Wrocławia na Dni Bliskości. Powodzenia :)
P.S. Wydaje mi się, że na 2x Twoja dzidzia jest jeszcze za mała. Spróbuj kieszonkę może. Popatrz tutaj: viewtopic.php?f=4&t=38
-
12 mam imieniny a 15 urodziny i chrzciny Kuby, ot moje szczescie...ale sprobuje sie wyrwac na spotkanie o 12 w BlaBla Cafe..trzeba tylko okiem na mape rzucic jak tam dojechac :)
dzieki dziewczyny :)
Jovi dzieki za linka skorzystam z przyjemnoscia, kieszonka mi jakos wychodzi ale i tak wole zeby ktos doswiadczony na nas spojrzal i ocenil :)
-
-
-
ooooo nitka :mrgreen: fajnie Cie widziec :D
swiat jest maly :wink:
-
Witajcie :) Dużo radości z noszenia małego chuścioszka :D
-
Witajcie i czujecie się tu dobrze :)
-
-
jeszcze raz dziekujemy za serdeczne powitanie :D coraz bardziej zaprzyjazniamy sie z chusta, powoli rozgladamy sie za nastepna :jump: i przyzwyczajamy do ciekawskich spojrzen :wink: