http://www.youtube.com/watch?v=rXLNW...eature=related
Widziałyście to? Myślę że komentarza nie wymaga.. :omg:
Wersja do druku
http://www.youtube.com/watch?v=rXLNW...eature=related
Widziałyście to? Myślę że komentarza nie wymaga.. :omg:
Fantastyczne! Ciekawi mnie skąd ta gigantyczna potrzeba, żeby dziecko było przodem do swiata:omg: I tak jeszcze się zastanawiam - jak dziecko ma pójść spać w tej pozycji:hide:
Myślałam że będę mogła się pośmiać, a mi tu grozą powiało - patent nieziemski, można się pośmiać, ale przodem do świata.
rany boskie!!! po co te dziury?!
o kurczę, obejrzałam do końca...
:duh:
Nawet chustę na da się na wisiadło przerobić jak widać...:omg:
:omg: kiedy Ci rodzice mają czas na wymyślanie takich "cudów"??? potrzeba pieniędzy matką wynalazków bo inaczej nie potrafię sobie wytłumaczyć po co to ktoś wymyslił...biznes i tyle
az mam ochote im komentarz tam wstawic
ja kiedyś testowałam chustę z miejscem na nóżki była fajna
oczywiście nie przodem do świata;-)
Noz milicja kolobrzeska, ja sie nie dziwie, ze tyle osob jest przeciwnych chustom, skoro ogladaja takie kwiatki... Ile trzeba myslec, zeby taki debilizm wymyslec?:duh:
Toz to szybciej wsadzic dziecko do Babybjörna, efekt i szkodliwosc takie same:duh:
trafilam na to wczoraj i az mnie zmrozilo:omg:
:omg:
testowałam, chyba ta samą fajna była i ładnie nosiła.
taka http://childrensneeds.com/never_fail_backwrap.html
Tam jest więcej takich "cudnych" filmików instruktażowych :roll:
I to dopiero musi mieć wpływ na kręgosłup maluszka.:mad:
:roll:
Czemu to dziecko się usmiecha? Przecież jemu musi być okropnie niewygodnie.
o jaaa, chustowa wersja wisiadla!!!! no prosze.....
Auuu, a ten chłopiec (bo to chyba chłopiec był) to będzie w przyszłości wysokim głosem mówić, bo wisi nie powiem za co :D
Ostatnio widziałam dziecko w wisiadle, które samo podkurczało nóżkę do żabki. I tak pomyślałam, że potrzeba bycia noszonym jest tak silna, że dziecko godzi się na dowolną pozycję, byle być przy rodzicu.
Okropnie :omg:
Czego to ludzie nie wymyślą..a ten you tube to niezła baza pełna durnowatych filmików....
chusta z otworkami na nogi-:duh: bez komentarza
i klasycznie przodem do świata :roll:
widziałam to:) tak sobie myślę że tak jak my się oburzamy na noszenie przodem do świata tak inni oburzają się na noszenie w kawałku szmaty:)
No to pewnie zostanę skrzyczana, ale mój mąż nosił 7 msc Karolinę w wisiadle nad morzem i powiem wam że była o niebo bardziej zadowolona niż w chuście...:duh: Na szczęście to nie dzieci decydują;)
No to jestem w szoku :omg:
nowy patent - chustowisiadło, na taki pomysł w życiu bym nie wpadła :duh:
oto prosty sposób jak z chusty zrobić wisiadło
Weszłam i rzucił mi się w oczy jeszcze jeden filmik. To już według mnie jest totalna masakra!
http://www.youtube.com/watch?v=IU3TG...eature=related
Niech się durna sama tak pozwija...I jeszcze jak się do tyłu przechyla,bo wszystko za luźne...
oba filmiki przerażające. A wiecie ile mam w tym roku widziałam nad morzem w chustach z dziećmi przodem do świata, chyba z 5!!!! załamka...skąd one to wymyślają? może właśnie z netu?
czekalam az ktos cos takiego wyprodukuje - no i prosze...jest!
teraz bedac na helskim polsywspie, widzialam kilka rodicow z wisiadlami, of kors przodem do swiata...dzieci wygladaly na zadowolone, rodzice noszacy rowniez...
no i nawiazal;am dyskusje z moja mama, ktora mnie osobiscie nosila w takiej pozycji wlanie i mowila, ze ja tego wymagalam i uwielbialam, jak mi te nogi i rece wisialy, itd...itp...
zadnych specjalnie madrych wniskow nie wyciagnelam, rpocz tego, ze sa rozni ludzie i rozne potrzeby...
i chyba dobrze, ze teraz na rynku jest wybor dla kazdego - chyba...? :hmm:
wiecie co, taka smutna refleksja - te wszystkie mamy chca dobrze - chustowac dziecko, miec je blisko no i żeby sobie popatrzyło na swiat... a w sumie chyba lepiej jakby woziły je wózkiem..
lepiej ;) przynajmniej dziecku krzywdy w wózku nie zrobi taka "patenciara":twisted:
ale jaką to ma potrzebę gadania i tłumaczenia, no spece niesamowite na tych filmikach :mad:
są mądrzy ludzie i totalne debile....:duh:
brrrrrrrrr
ojej jakie okropienstwo...
ale matka ma wyobraznie zeby takie cos natworzyc...masakra jakas...dobrze chociaz ze dziecko juz w miare duze a nei noworodek bo to krzywde mozna straszna zrobic...
:omg: O matko!! Radosna twórczość bez granic rozsądku.
Dziecko z drugiego filmiku nie wyglądało na zadowolone.