Widzialyscie juz labirynt? To chyba najbrzydsza chusta jaka w zyciu widzialam!!!
Wersja do druku
Widzialyscie juz labirynt? To chyba najbrzydsza chusta jaka w zyciu widzialam!!!
vatki nie były podobne nieco? :D
:lool:
chodzi mi o te zawijaski, no :lol:
Pierwsze co mi przyszlo do głowy to nieudolna kopia Vatka :lool:
Wyjatkowo brzydka chusta, nawet jak na Didka;)
Vatanai są bardzo oszczędne, a tutaj czerwone paski :omg: masakra.
A tu w akcji.
wrzuci ktos fotki? nie wiem gdzie szukac,tzn na str. didka nie moge znalezc.
a jestem ciekawa okropnie.
wiecie co.... nie jest taka fatalna... :hide:
nie tak brzydka jak ta zielona narzuta :lol:
a mnie się chyba podoba..
chyba gdyby nie te czerwone paski, ale w sumie na lewej stronie..
a jaki skład?
Na miejscu Vatka upomniałabym się o tantiemy czy jak tam się to nazywa...
Ohyda :hide:
nie wiem czy technicznie nie palne jakiejs glupoty, ale czy lewa strona (te czerwone paski) nie jest wymuszona tym ze na prawej stronie w centrum labiryntu jest czerwona kropka? i potem gdzies ta nitke musieli wplesc, wiec widac ja po lewej stronie?
to jest projektu jakiejs dziewczyny z USA
dla mnie tragiczna :hide:
po co robic chuste, ktora wyglada jak marna podrobka innej ???
a mi się zupełnie z Vatanai nie kojarzy bo o Orkney mówicie? tamto to kręgi kosmitów a to mi się z jakimiś robotami kojarzy:duh:
papapasskudaaa...
nie sądziłam,że napisze to o jakiejkolwiek chuscie.
w kazdej bym znalazla coś ladnego,ale tu?
ble i już.
Gdyby nie te czerwone paski... bardzo ładna. Zawsze można nosić tylko na prawej stronie :)
mi się też nie podoba ale w sumie każda potwora znajdzie amatora
O-HY-DA!
wow, az strach w jakims konkursie dizajnerskim wziac udzial w przyszlosci, zeby tu nie zostac zbluzganym...ach te uwazajace na slowa i cudze uczucia wrazliwe chustonoszki polskie:lol:
didkowe szefowe nazwaly to Klaunem, bo gdy sie przyjrzec "labiryntowi" od dolu, to jest z wolnym trojkatem u gory, to faktycznie klaunowate oblicze jest. ale pomijajac to, gdyby nie te czerwone paski na lewej stronie, bylby to calkiem niezgorszy, orientalizujacy wzor.
Hmmmm niezauważyłam żeby ktoś obrażał personalnie autora projektu wyzywając go od-niewiadomo-czego. A prawo do wyrażenia własnej opinii na temat wyglądu chusty chyba ma każdy, prawda?
a wzór wygląda niestety jak kiepska kopia Vatanai. Z czerwonym paskiem 'od czapy'.
no mi sie ta szmata tez strasznie podoba:-) bo szara, bo graficzna, bo lekko tajemnicza. przeszkadza mi w niej tylko fakt, ze w tym miesiacu (choc sie dopiero zaczyna) wyczerpalam juz szmatowy budzet. ale za to na co! ha! same pieknosci:-)
didka cos ostatnio wena tworcza opuscila..... co jeden wzor to gorszy
Ja nie uwazam ze jest brzydka . Raczej taka bezplciowa . Sama nie wiem - czegos jej brak poprostu . MOze sie skusze na zakup - obejrze na zywo to i zdanie zmienie .
Jak dla mnie dziwna chusta poprostu .
no wlasnie widzac to zdjecie w uzyciu nawet sie pozytywnie zdziwilam,zamotana wyglada lepiej...
jeszcze jak pomysle ze niektorzy umieja toto odfarbic i zafarbic na jakis ladny kolor, to moze w ogole ladnie wyjsc.czy sie mylebo to 100% bawelna i nie byloby zadnego kontrastu?
tak czy inaczej, green_naranja, nie bulwersuj sie tak, zebys widziala jak skrytykowano chuste na niektorych forach z innych krajow, hehe. tak to juz jest z gustami:rolleye:
nie podoba mi się
hmm dziwna jakas, moze ten szary ujdzie ale ten pasek to juz eh za duzo.