Hej, od grudnia nie ma mnie w Siedlcach :( A mimo to są chustomamy chętne na spotkanie...
Brawo dziewczyny! :)
...
:)
Wersja do druku
Hej, od grudnia nie ma mnie w Siedlcach :( A mimo to są chustomamy chętne na spotkanie...
Brawo dziewczyny! :)
...
Naprawdę NIKT w Siedlcach nie nosi i nie nosił... A może jest ktoś, kto... będzie nosił...
Dziewczyny... odezwijcie się :) Może jakiś wspólny spacer? Może wyprawa do 'Psotka'? Byłam dziś z ciocią... Bardzo fajne miejsce dla maluchów :)
Ja jestem niedaleko ;) Niestety, nie zmotoryzowana ;)
Ja w Siedlcach jestem ostatnio bardzo rzadko,ale może wybiorę się z moim M. jak będzie jechał po dyplom, to może byśmy się umówiły gdzieś.
:) Jak miło, że się ktoś odezwał :) Ja jestem chętna na spotkanie, więc jeśli któraś z Was będzie w Siedlcach - dajcie znać :) Zapraszam do nas na kawę :) albo spacer :)
Hop hop, jeśli uda się córę podrzucić dziadkom to w Siedlacach będę 9-10 kwietnia.
Okazło się że to termin oficjalnego rozdania dyplomów,a my będziemy jechać jak znajomi u których nocujemy będą w mieście, więc może być tak że jednak będzie szansa na spotkanie.
:hey:
Naprawdę nikt z Siedlec i okolic tu nie zagląda?
:hmm:
Nie poddaję się jeszcze i mimo, że na pierwszym spotkaniu byłyśmy tylko we dwie - drugie tez będzie... i trzecie też :)
Ja mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć, może już na następne spotkanie :) Proszę tylko o informację ;)
No i mi przypomniałaś,strasznie tęsknię do Siedlec,dawno nie byliśmy w Camelocie:twisted:.
Tylko jak tu męża zmolestować ,żeby pojechać, jak dzisiaj powiedziałam że nie jedziemy do Łukowa:duh:.
Planujemy spotkania w każdą pierwszą sobotę miesiąca :) W inne dni też zapraszam na plotki :)
HURA!!! Jestem/mieszkam w Siedlach od kilku miesięcy. Nikogo tu prawnie nie znam. Czasem kogoś na mieście w chuście widzę :). Nie znam miasta ale może jakoś was znajdę lub umówimy się na forum :)
Hej MamaG, widzę, że masz w profilu Sokołów P. ;) Bywasz tutaj :?:
Mieszkałam ostatnie 3 lata w Sokołowie, bywam tam czasem :), ostatnio np wczoraj.
mamaG Bardzo się cieszę, że jesteś :) Ja mieszkam w Siedlcach od marca i też nikogo prawie tu nie znam... Jestem teraz na wczasach z ograniczonym dostępem do Internetu, ale jak tylko wrócę MUSIMY się spotkać :)
Ja mojego dwulatka czasami po Siedlcach noszę, to może mnie nawet widziałaś ;)
Zapraszam wszystkich serdecznie :)
Cześć dziewczyny, jak fajnie :-) dopiero zauważyłam wątek, to teraz 17 spotkanie? postaram się przyjść :-)
Mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć ;)
Zapraszam serdecznie.
Kawiarnia, w której się spotykamy ma kącik dla dzieciaków-starszaków (kredki, zabawki, krzesełka...)
adres:
ul. Wojskowa 11
17 wrz o 10 tak?
Tak, tak :)
Od 10.00 :)
Planowo do 12.00, ale po 12.00 też nas nie wygonią :ninja:, więc na kawę... herbatę... lody... można zostać spokojnie :)
a jakaś zrzutka na rezerwację jest? bo ja tam nie byłam jeszcze
Nie ma składki :)
Poprzednio kupiłyśmy sobie po kawie i to był nasz 'wkład' ;)
:-) to my się oczywiście piszemy
gdyby coś się zmieniło dajcie znać na pw
Hej, jestem nowa na forum. Nie wiem jeszcze co i jak tu działa, ale na spotkanie też się wybieram.
Ajaj ... zapomniałam o spotkaniu i zaprosiłam rodzinę na sobotę ( mamy 2 urodzinki 22.09) i ranek spędzę w kuchni. Dziewczyny gdzie jeszcze można się z wami spotkać? A może kiedyś w ciągu tygodnia z dziećmi na herbatce ?? :) Może któraś z was mieszka blisko 10 Lutego lub Sokołowskiej ??
Ja jestem codziennie prawie od ok. 10.00 do 12.00 na spacerze z młodym :) Mogę na kawę gdzieś się zatrzymać :) Może być CafeBabka... innych miejsc nie znam :oops: bom nietutejsza jeszcze...:hide:
Ale mam nadzieję, że się to zmieni :ninja:
Kto będzie w sobotę? Bo ja będę :-P
Ja się wybieram - mam nadzieję, że nic mi nie wyskoczy ;)
będę się starać być, choć na godzinkę :)
, ale jutro dopiero zobaczę co z moich planów będzie.
Super :jump: Już się nie mogę doczekać:applause:
Dziewczyny, jeśli macie jakieś nosidła do pooglądania i przymierzania, to zabierzcie. Ja się jeszcze klubowego żadnego nie dorobiłam, mam swojego ChMT i go przyniosę, ale Wasze MT i ergo mile widziane :)
Ja mam na razie tylko długą Nati i jedną kółkową :( Ale zabiorę, co mam ;)
Pewnie się trochę spóźnię, bo autobus z Sokołowa mam o 9.30 ;)
Dziewczyny, bardzo dziękuję wszystkim za przybycie :)
Mam nadzieję, że to dopiero początek naszych spotkań :ninja:
Już przyjmuję typy terminów kolejnego spotkania ;)
Może tatusiów się uda namówić na chustonoszenie :twinsdad:?
ja też dziękuję, było bardzo miło
no i brawo milmila za profesjonalny, ciepły wykład:applause:myślę że zwerbowałaś kilka nowych mam do noszenia :-)
strasznie szybko czas zleciał i nawet nie zdążyłyśmy sobie poplotkować :-P Mam nadzieję że dziewczyny z Sokołowa znów będą mogły się pojawić :-)