http://www.didymos.de/html/Pfauliste.htm widzialy?
Wersja do druku
http://www.didymos.de/html/Pfauliste.htm widzialy?
Czy to z serii pierwszokwietniowych Pawi natur???
hmm, czytała gdzieś, chyba na tbw, że laska napisała do didka czy przypadkiem nie zrobiliby reedycji pawi i dostała odpowiedź, że reedycja będzie. Nie napisali tylko kiedy....;)
serio?? :)
ale numer
te natur piekne byly i z lnem :)
:lol:
to nie zart,beda znow pawie,nie wiadomo jakie,stronka jest oficjalna
a se zamówiłam:)
se tez zamowilam :D
mnie nie ruszają nic a nic :)
Wybaczcie, ale nie wierzę:
"There is no need to rush. We will make Pfau-slings for all." Taki tekst u Didka???? :lool:
hmmm... a jak to z ceną jest? :ninja: no bo... jak ja sobie teraz zamówię, ale potem okaże się, że cena jednak mnie przerasta :roll: to czy będę mogła zrezygnować?
Jak fajnie, wreszcie przestana mnie dreczyc moje pawie w szafie i ich potencjalnie wysoka cena. Teraz ceny spadna, rynek bedzie nasycony, a ja moge z czystym sumieniem zachowac chuste :)
Te co nie zapłacą dostana dożywotni szlaban na zakupy u Didka :lool:
A na serio - IMO to żart, nie ma na stronie oficjalnej odnośnika do tej strony.
mi to się wydaje podejrzane. Język jakoś mało oficjalny jak na didka, tylko po angielsku, nie ma po niemiecku. to chyba nie jest problem podczepić się pod oficjalną stronę - nie znam się na tym, ale były jakieś akcje ze stronami startowymi internetowego dostępu do banków.
edit: no i jeszcze to słowo - slings - to tylko kółkowa, spodziewałabym się tu wrap, bo kółkowe to raczej produkt uboczny u didka.
ban na didka powiadacie... :hmm:
:poke: ;)
EUREKA! To chustozłodzieje zbierają dane o chustowariatkach :mrgreen:
albo konkurencja;)
Szukaj Didymosa strone znajduje, jezeli to ma jakies znaczenie.
Hmmm już kilka osób pisało o kradzieży wizerunku , KAsia z Chustomani i podkradaniu adresów www ( nie pamiętam kto), wyłudzanie danych osbowych chustonoszek co chetne sa na pawie nie jest niczym niezywkłym
Tsumiko :ninja:
Rany, jak to dobrze że to ściema :ninja:. Znaczy dobrze, że raczej nici z transakcji, bo ja już zaczęłam kombinować nad geldem :duh::duh::duh:.
jeszcze kochana nikt nie napisal,ze to sciema,na tbw laski PONOC otrzymywaly maile od didka z potwierdzeniem,pozniej powstala ta lista,zart z pierwszego kwietnia byl na jakims obcym serwerze tutaj wyglada to jak fakt faktyczny:)
tak czy owak ceny pawi pewnie pojda na leb na szyje,chyba ze o to komus chodzi...no chyba ze sprawa sie rozwikla w ciagu kilku dni
mysle ze ceny polecą dopero jak się słowo ciałem, ekhm pawiem, stanie
nr karty kredytowej nie chcą :) wiec nie jest żle! co najwyzej nas SPAM zasypie heheheheheh
achh no ciekawe co z teho wyniknie ... pewni ejutro sie wyjasni :)
ciekawe tylko co za pawie będą. Ja obstawiam, ze będzie to co innego niż fiolet albo czerń. No i może jakaś domieszka?
Skoro napisali, że da każdego wystarczy to chyba nie ma co zamawiać na stronce - nasi dystrybutorzy zamówią dla nas :) Zazwyczaj didek pisze jak coś ma być mocno limitowane.
Ja tak pomyślałam, ze może ktoś zrobił odnośnik z tej strony do maila didymosowego i teraz didkowi zapychaja skrzynke maile z prośba o pawie:) żeby zmusić do reedycji.
Swoją drogą trudno mi uwierzyć, że pawie mieliby utkać bez limitu :confused:.
I chyba zbyt szybko szybko ucieszyłam sugerowaną ściemą-ale to wszystko w obawie przed zasobnością portfela :twisted::hide:.
no właśnie - skoro pawie mają być bez limitu to po co didek wystawia stronę do zapisywania się na pawie ?
Jakąś ściemą mi to pachnie :lol:
:duh::duh::duh: bosz... a ja głupia się napaliłam , nie przeczytałam całego wątku i się "zapisałam"
Idiotka i tyle :( całkiem za darmo i dobrowolnie oddałam swoje dane :(
Tak to jest jak się za pawiami tęskni :(
bede sie upierac,ze to jednak prawda,napisali na twitterze http://twitter.com/DIDYMOS_Baby