Za chwilę w DDTVN będzie materiał pt "Jak wychować dziecko ekologicznie", z Reni Jusis, która, jak wiemy, chustuje :-)
Wersja do druku
Za chwilę w DDTVN będzie materiał pt "Jak wychować dziecko ekologicznie", z Reni Jusis, która, jak wiemy, chustuje :-)
przerwałam dzieciom stacyjkowo :P
czy juz było???
O 10.10 będzie.
O 10.10:)
łe to wracam na mini mini, przynajmniej siądą na tyłkach na minute
bardzo jestem ciekawa co powiedzą i czy wielo będzie :ninja:
bo eko-dziecko w pampersie to jakoś nie bardzo :mrgreen:
Ekstra, będzie cały cykl - co czwartek :-) I chwali chusty! Mówi teraz o orzechach piorących.
:szok: teeeeej, ona "nasza" jest :D
I tak po prostu wystrzeliła z tym "nie szczepieniem":omg:
I to ma byc cykliczne, te spotkania EKO!
No brawo dla DDTVN!
I dla Reni oczywiście też :)
super!!!
nareszcie ktos znany i lubiany się za to wziął :) moze jeszcze wiecej ludzi się zainteresuje ekoświrstwem ;)
brawo reni!!! :mighty:
Reni no ujawnij się, przecież wiemy, że tu jesteś:)
Tylko orzechy do prania pieluch to chyba nie bardzo?
Jeżeli Reni Jusis będzie to prowadzić i w podobnym tonie to wróżę duży sukces:)
fajnie było
brawa dla RENI :thumbs up:
Super!
Tak naturalnie i z pasją :D
Git:) Podobało mi się bardzo. I Prokop który zazwyczaj szydzi z "jazd" prawie nie był dopuszczony do głosu bo Reni bardzo rzeczowo mówiła. Cieszę się bardzo na cały cykl:)
Widziałyście minę Propopa jak o kołyskach czy innych bujaczkach mówiła?;)
A u kogo Reni była w spr. pieluch i orzechów? Czy to nie była nasza ex-forumka La Loba?
bardzo pozytywny materiał :)
bez zadęcia, naturalnie. pokazane, że bycie ekomamą jest proste i fajne.
i wiecie, mam wrażenie, że Reni tu jest :D
I co? Zdajcie relację niecierpliwym nietelewizynym eko mamom, które nie mogą się doczekać wersji online ;)
Edit: O, dzięki :D
Po co mi gadżety jak mi dzieciaczki pół godziny bawią się klamerkami do bielizny;)
Podoba mi się jeszcze jak Reni mówiła o rodzicielstwie bliskości. Pewnie miała dużo wątpliwości przed pokazaniem w tv swojego synka w chuście. W końcu do tej pory chroniła go przed mediami. A jednak zdecydowała się go zaprezentować w chuście:) Samo mówienie mogło nie mieć takiego efektu:)
dzięki dziewczyny:thumbs up::lol:
bardzo fajna akcja i bardzo dobrze ze w DDTVN, wielkie brawa dla Reni - mysle ze byla bardzo przekonywujaca
idę poszukac czy już jest w archiwum
to mowiła o pieluchach w koncu?
mi sie podobalo...ale dzieki temu ze wiedzialam o czym ona mowi, to bylo dla mnie wszytsko konkretne i proste,,..
a,kle gdybym byla zielona w temacie...to...no kurcze ale na 10minut rzucenie hasel o pieluchach, chustacgh, organicznych warzywach, gotowaniu z nie przetworzonej zywnosci, rodzicielstwie bliskosci, nieszczepieniu, medycynie naturalnej, i jeszcze orzechach i wymiankach to...spooorooo...
i dobrze ze bedzie cykl, bo to rozloza jakos i spokojnie wszytsko sie wyjasni a nie zasypie informacjami tak jak troche teraz wyszlo...
No własnie :) Rzuciła mnóstwo haseł i teraz pewnie w każdym odcinku cyklu będzie poruszała jedną kwestię. Dobre posunięcie zachęciła do oglądania, wzbudziła ciekawość.
a ja przegapiłam, czekam na wersję online.
ta Reni to fajna babka musi być. nasza reni też jest fajna :D (a w macaniu chust na czas nie ma sobie równych)
dlatego pisze, ze dobrze ze bedzien caly cykl - gdzie beda po kolei wszytsko tlumaczyc ;)
byo o praniu w orzechach a pieluszki wielo leżały sobie na stole - zauważyłam tetro i sckoon w gruchy - no i w reportażu wystąpiła nasza forumowa koleżanka ;)
I jak zwykle przegapiłam, szef wpadł i mnie zagadał :( dziewczyny poratujcie jakimś linkiem on-line!!
przegapiłam, buu
mam nadzieję, że będzie można zobaczyć na stronie DDTVN :)
czekam z nadzieją, aż zamieszczą na stronie ddtvn
fajnie, że dzięki tv więcej rodziców się dowie o chustach :) Bardzo fajna akcja! Oby więcej takich było!
brawo dla Reni i brawo dla Tomka! jestem pod wrazeniem ze jakis tata swoje pierwsze dziecko nosił w chuscie w pierwszej dobie zycia :D