czy tylko na rynku wtórnym i po ile? mało mam czasu na śledzenie zagramanicznych forów fanatycznych ;)
a taką 4-5 to bym przygarnęła....
ale koniecznie snow..inne za ciemne :)
Wersja do druku
czy tylko na rynku wtórnym i po ile? mało mam czasu na śledzenie zagramanicznych forów fanatycznych ;)
a taką 4-5 to bym przygarnęła....
ale koniecznie snow..inne za ciemne :)
http://pinkletinkbaby.com/snowrainbow.html
bardzo ładna, może popytaj Olę od Girasola?
rzufik, jak znajdziesz dojście do zagramanicznych exclusivów, daj znać:)
cudna jest. wolę nie oglądać zagranicznych limitów. przynajmniej póki nie stanę się obrzydliwie bogata.
Sroka:kiss: mi nawet namierzyła rain forresta i co?...nic:hide:.
Mój bank życzy sobie 100 za przelew zagraniczny, i to niezależnie od jego wysokości, do tego przesyłka.
A może gdyby zebrała się większa liczba wielbicielek exclusivów, zrobiłybyśmy nalot na jakiś sklep.
Tak sobie tylko myślę tylko, nie wiem nawet czy to realne:roll:.
Mój przyleci do mnie na koniec czerwca lub na początek lipca. Straszliwie się na niego schorowałam, IMO jest cudny...
Ale rozmiar 5,2 m - właśnie się zastanawiam, czy nie za długi... myślę nad zmianą zamówienia , chociaż z drugiej strony w tym rozmiarze będą tylko dwa egzemplarze, więc w razie czego ciachnę na panel albo sprzedam taki długi.
Snow jest robiony specjalnie dla Nory (Pinkletink Baby) i wedle jej projektu.
Pytałam się już w 7 kolorów tęczy ale dowiedziałam się, że nie można go kupić u nas w Polsce w sklepie.
Za to Nora jest szalenie miła i nie robi problemów z wysyłką do Polski.
W kwestii przelewów bankowych i kosztów z tym związanych - ja jej zapłaciłam przez Paypal i po bólu - koszt niewielki, kaska w ciągu kilkunastu minut na koncie u Nory była.
Ja bym sie też na jakiegoś girasolowego exclusiva pisała ( betulę np)
Ja bym chciała Wrappers Paradise , niedawno był na bazarku ale siem spóźniłam:roll:
Na Wrappers Paradise to i ja bym się pisała.
Do tej pory nie wiem dlaczego pominęłam temten wątek :duh: .
ja rówież pragne sie załapać na polowanie zagramanicą na girasolowego exclusiva
poszukajmy jakiegoś sklepu i zróbmy zbiorowe zamówienie....plizzzz
takie co-op bardzo się udają dziewczynom z TBW, ceny w większym stadzie lepsiejsze, powodzenia!
cobra,jak bedziesz sprzedawała to ja sie piszę!!!!
tylko0 na TBW są czasami pojedyncze sztuki (o ile się nie mylę, a Że dobra z angielskiego nie jestem, więc mogłam coś przeoczyć)
da sie jakoś hurtowo zamawiać?
Do zbiorowego zamowienia i ja sie dopisuję, podoba mi sie fire&ice :)
Mogę pisac do sklepow po angliskiemu, ale sklepy ktoś niech poda.
Coś znalazłam:
Earthy Rainbow
Girasol Jungle
Rain Forest
Nostalgia
Cocoa Almond
http://www.mygirasol.ru/en/category/wearababy/
Może Ktoś ma doświadczenie - kupował już exclusiva i poradzi nam gdzie kupić:)
Wydaje mi się, ze może być trudno, aby każdy zdobył wymarzony kolor.
Ja mogę wziąć rain foresta lub inny kolorowy: jungle, rainbow...
girasolowe wątki coś się ostatnio mnożą :) ja też bym się chęthnie podpięła pod zamówienie zbiorowe, ale ja nieobeznana w temacie zagarmanicznych stron
Ja bym sie pewnie pisała na Girasol Chococabana :-)) Mniammmm:-)
dziewczyny, jak kupowałam exclusiva w niemieckim sklepie - problemów żadnych nie było, napisałam do nich maila (po angielsku, nie po niemiecku), bardzo ładnie mi odpisali, przysłali wszystkie dane do przelewu w pdfie, zrobiłam przelew a tydzień później chusta była u mnie.
truscaffka, a jaki to sklep?
tutaj: http://shop.trageberatung.org/index....5aaa097084f534
z tym, że dla nich chyba tkany był tylko ten los amates zdaje mi się...którego z reszta już nie mają...
Każdy z Exclusive Girasol jest tkany tylko i wyłącznie dla jednej firmy, w tym wypadku dla Trageberatung
na http://www.mygirasol.ru/en/category/wearababy/ można dostać Girasole, które właścicielka sklepu kupuje od różnych firm, które tkają własne wzory.
Te wzory nie są zatem tkane dla Mygirasol.
a w temacie wspólnych zakupów tzw. co-op na TBW to są to wspólne zamówienia u jednej firmy, np. u SlingoPark
na ich Girasole, lub u Nory w Pinkletinkbaby czy w jakimkolwiek innej firmie, która na takie co-op jest otwarta
pełną listę firm tkających Exclusive możecie znaleźć na moim blogu http://exclusivegirasol.blogspot.com...h/label/family
a i jeszcze jedno, niektóre Exclusive Girasol są tkane jednorazowo - limity, inne są w ciągłej sprzedaży
Najłatwiej o wspólne zakupy u firm, które maja sporo wzorów wznawianych np. Liinalapsi, SlingoMama, SweetPickles, MetroMinis czy GranolaBaby
Olu jesteś kochana :kiss:
widzę ze wąteczek mi zyje a ja wybywszy wczoraj..
sroko, ale Ty masz snow rainbow? bo mnie żaden inny nie kręci...
i to najlepiej cos ok 4 m (+/- 40cm)
to co dziewczyny piszemy sie na zbiorowe zamowienie?
Po pierwsze trzeba znaleźć Kogoś, Kto się dogada,
po drugie może zrobić przelew przez PayPal.
Trzeba wpłacić należności na konto Tej Osoby.
Musimy się określić jakie chusty chcemy.
Może być z tym problem gdyż
niemal wszystkie są w niewielkiej liczbie egzemplarzy:(
ja też chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hide::duh::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty :
PayPal:hide:
Niem./ang. jako tako, trochę za mało, czyli:twisted:
W sumie:cryy:
Ja chcę exclusiva:jump:. Dziecko mi wyrasta, więcej mieć nie będę:(
ja mam paypala ale nie powiazany z kartą kred tylko z kontem bankowym polskim, wiec klasa idzie min 2 dni na paypala z konta...
ang jako tako :lol:
ta laska co ma snow rainbow przy nim napisała ze na przełomie czerwca/lipca bedzie dostepny.
wiec czekam :)