prośbe mam:lol:
Mozecie zmierzyc szerokośc chusty bez naciągania:ninja:
Oraz poprosze o zmierzenie - peniska:twisted: - jednego konkretnego peniska , czyli ta panią od głowy do napisu DIDYMOS wraz z napisem.
Z góry dzieki.:thumbs up:
Wersja do druku
prośbe mam:lol:
Mozecie zmierzyc szerokośc chusty bez naciągania:ninja:
Oraz poprosze o zmierzenie - peniska:twisted: - jednego konkretnego peniska , czyli ta panią od głowy do napisu DIDYMOS wraz z napisem.
Z góry dzieki.:thumbs up:
Nino s/h?
Chodzi o nowe nino?
nie, o nino szafran miód , czyli wełniaste:)
Ok, nie mam, a tak przy okazji - wczoraj widzialam na SuT watek, ze nino i wisienki z Tussah bardzo sie kurcza na szerokosc w praniu co nawet przyznal po czasie Didymos ;)
O cale 5 cm...
Dla zainteresowanych:
http://www.stillen-und-tragen.de/for...f=146&t=108856
taaaaaak, chętnie spojrze, jednak myśle , ze nic nie przebije "skurczenia" mojego nino szafranowego:)
hehe, własnie smaruje do Ciebie pw:)
Proszszsz:
s/h 68cm, pani peniskiem zwana 10,5cm.
O to chodzi?:ninja:
o to!!!!
Niezłe jajca....zniszczyłam nino.....a w ogóle to nie ja - samo sie zniszczyło!!!
Jak wyschnie to Wam foty pokaże - zsikacie sie...:)
A jak to zrobilas???
Blanką mizalała rano herbatą stół(zimna juz prawie;))i pociekło na nino które lezało gotowe do wysyłki:). No to wsadzam do pralki, nastawiłam na 30 stopni i uprałam w płynie do prania wełny i tkanin delikatnych. wyciągnęłam nino ze smiesznie małymi peniskami:twisted:, oraz w ogóle jakby mniejsze:ninja::lol:...
I teraz siedze i pisze, a tu listonosz przynosi mi chuste od magdy - to zesmy sie powymieniały:mrgreen::lol:
to co masz chuste dla lalek?
czekajta, zaraz wam pokaze -
Hmmm, łaze na balkon i ogladam na bieżące - jest coraz mniejsze , moze całkiem zniknie????
to potnij na kawałki i sprzedawaj:)
gatki na pieluchy jak malowanie i to jakie wyrafinowane;)
68 cm 10 cm pani ;)
cos mi sie zdaje ze tu bedzie niezly ubaw ..http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif
ide sobie kawke zrobic ...
az mi sie dziecko popłakało....prosze chwile cierpilwosci, aczkolwiek nino wygląda dosc spektakularnie;) niezły sie włochasz z niego zrobil strona "szafranowa wygląda teraz jakby sie w czyms wytarzała....
chusta maleje i twardnieje - czyli mi ją sfilcowało. dobrze, ze ptaszków nie wsadziłam.....haaa
57 cm szerokosci:D
Sylwia snilas mi sie dzis to byl sen proroczy
nastepnym razem szybciej dam znac moze zapobiegne tragedii ;)
dawaj foty :twisted:
a żeś se tą wełenkę w 60 stopniach machnęła czy jak? :ninja:
Ojejku :( Ale prałaś na "zimne"? Jakoś mi się nie wydaję. Ja wełne wstawiam na tryb wełny i temperatura "zimne".
Może za dużo wstrząsów i obrotów w tej pralce było-u mnei jest program do prania wełny, przy którym w zasadzie bębensię tylko lekko kiwa a obrotów jest malutko i bardzo wolne...
szkoda trochę wełenki :)
Czy chusty kurczą się tylko w pralce? Czy jak się zmuszę i wypiorę ręcznie to też taki efekt będzie?
Oświećcie mnie, bo jak przy ręcznym praniu nie ma takich sensacji to ja się poświecę.
sylvetta łączę się z tobą w bólu. Ja to pewnie bym się poryczała dodatkowo.
wisienki już prałaś?
Roninko, miałas koszmar senny???
Hehhe, anstępnym razem przestrzegaj..
Oj, to wszystko wina mojego męża..Ja mu zawsze mówiełam, ze jajestem duszą artystczną, ze ja sie nie nadaje do tak przyziemnych czynnosci jak gotowanie, pranie, prasowanie.
A on do mnie, ze sie naucze....
Wisi mi 300 PLN
nie mialam koszmaru
chusty niszczylas hehe
57cm szerokości to na jakiegoś malutkiego chuścioszka by mogło być... może to ZNAK??:ninja:
wisienki prałam, w tej samej pralce, w tym płynie i tez w niskiej temperaturze:). Wisienki jak najbardziej ok:). Maja 68 cm szerokości.
Pati - nie bedę beczec, chociaz przez chwile mi sie gorzej zrobiło.
Blanka mnie pociesza:)
http://images46.fotosik.pl/292/f702012338cc8b69med.jpg
podoba sie?:)
żyjecie?
:hide:
Urocze!
Prawie jak fachowe peniski :twisted:
strona miodowa rzadzi
zdecydowanie hehe
Łoo matko!!!
Jeszcze bardziej współczuję:(
rajusiu,gdyby nie zdjęcie Blanki przed,to bym zemdlała;)
a własnie na zywca miodowa jest to przejscia, a szfran jest bardziej upiorny...Dobra ide na poczte po MT....
no toś se babo kocyk za 3 stówki zrobiła, nie zazdroszczę, tulę mocno!