Co za porazka jakas:( i tylko rozmiar 6 wiec pewnie bedzie jeszcze cos...
Wersja do druku
Co za porazka jakas:( i tylko rozmiar 6 wiec pewnie bedzie jeszcze cos...
to obrzydlistwo wczoraj dziewczyny pokazywały w wątku o nowej wiśni Didka. Jak dla mnie paskudna
Ktoś wykrakał, 50% lnu i brzydkie;)
A wzorki tam jakieś są?
Nie ma wzorkow,jedna strona slonecznie zolta,druga strona w kolorze hortensji (?).Cos jak Jim chyba.
Zdecydowanie nie moje kolory. A powoli myślę czy lnu nie zakupić;)
50% lnu tylko w indio do zaakceptowania. Kto to doprasuje;)
Paskudztwo...
No więc moje konto odetchnęło z ulgą...
A ja myslę, ze będzie ładne;)
poczekamy az ktos kupi i fotki w akcji zapoda :twisted:
tak patrzac na normalna fotke - nie wyglada ciekawie
to wykrakałam. dlaczego nie indio, no? choć w sumie finanse się cieszą...
Ciekawa jestem jak w akcji będzie się prezentować.
A myślicie, że coś jeszcze z 50% lnem wypuszczą czy to tylko jeden egzemparz na rok:roll:
... mnie zatkało...
nie wiem co powiedzieć...
może nie urokliwe, ale może będzie nosić ja Pamir ;)
...się pocieszam...
a ja myślę... bo że didkowe zdjęcia sfafulone to wiadomo. a kolory nawet moje. tylko, że nie mogę przeboleć, że to nie indio...
No wlasnie,co do kolorow.Zyklam to jaki to bedzie?Nino bylo zyklam-violet na przyklad byl z rozem.Ja na swatchu widze raczej pomarancz....no i co?
;) się zobaczy
OT
gdyby tak 2. 50% len był z wiśnią... to był szczyt :D
wisnia raczej bedzie z jedwabiem Erika mi mowila :P
Iza piekna torebka od dzis u mnie :kiss:
a gdzie to mozna zobaczyc? bo w lnach nie widze.
Juz nie ma.Wyprzedany:)
swoją drogą Izo dobrze że AKURAT byłaś przy kompie bo ten len został wyprzedany błyskawicznie :P
dramat!
wstretne do potegi n-tej
Kurczę - a mi się te kolorki nawet podobają :hide:
Sa juz pierwsze fotki!
Ładny!!
Gruboscia porownuja na SuT do JJ (chyba Jim Jade?),tutaj fotka jak pod slonce przeswituje,chyba jest dosc cienki....I jeszcze wiecej zdjec z tbw.Bardzo podoba mi sie ta sloneczna strona,choc nie lubie zoltego i ciekawam tej chusty strasznie,bo z jednej strony jest bawelniana,a z drugiej lniana.Zakladam,ze niezly bedzie z niej gnieciuch:).
tak, JJ to jim jade. poza tym marigold waży tyle, co amazonas. czyli taki lniany średniak. szkoda, lubię grube lny. ciekawe jak z nośnością.
znów dostępny! tylko teraz nazywa sięTagetes :/
ach, te nowości, nie nadążam za nimi
bedzie od 22 kwietnia dostepny
I na zdjeciach bardzo ładnie sie prezentuje. Bardzo mi się spodobał. Czemu didek nie umie zdjęć robić:roll:
sądząc po nazwie pewnei żółto-pomarańczowy. Przynajmniej nei będzie mnie wodził na pokuszenie ;)
podoba mi się że jest bawełna z jednej strony... sprawia wrażenie takiej skończonej szmatki, a nie materiału z metra. :) ale kolory w ogóle nie moje...
i jeszcze kilka fotek http://www.mein-kleiderschrank.de/in...d=3774#ponyimg :) achhh podoba mi sie on!