Didek zapowiada jakąś nowość. Ma być wkrótce, do tego nazwa rysunek gałązki kwitnącej wiśni i nic więcej. Nie wiadomo czy sama bawełna, czy z jakimś dodatkiem.
Wersja do druku
Didek zapowiada jakąś nowość. Ma być wkrótce, do tego nazwa rysunek gałązki kwitnącej wiśni i nic więcej. Nie wiadomo czy sama bawełna, czy z jakimś dodatkiem.
ojejej, to czekam na wiecej info :)
Może jedwab :)
moze gruby len :twisted:
Taki delikatny wzór pasuje mi do jedwabiu :)
Kwitnąca wiśnia to mi się skojarzyła z tym nowym wzorem u Nati, co wygrał w głosowaniu
najpierw motylki, teraz wiśnie .... :omg: :D
a tak w ogole to gdzie ta zapowiedz ? bo ja nie widze
ale konkurencja
z tych galęzi to ani nati ani didka mi sie wstepnie nie podobaja
a co do motyli to te didka sa super :) chyba musze je jednak kupic
:( nie widze qrcze poratuje mnie ktos linkiem :(
http://www.didymos.de/ Tragetuch - limitiere modele - ubersicht
na niemieckiej stronie wchodzisz na limitierte i dalej uber cos tam
http://www.didymos.de/
i musisz w limity wejść
kurcze i co taka gałąź na chuscie??! buuuuuuuu co za paskudztwo :(
zeby to tylko nie byl gruby len! zeby to nie był gruby len!
no wlasnie nie widze :( buu
widze a fe :twisted:
powaznie? tam gdzie jest wymienione kapok, ramie, seide itp na dole po prawej jest rysunek
edit: sie spozniłam ;)
aż to dziwne, że aż taki zbieg okoliczności zaraz po motylkach
hmm... sama nie wiem co o tym myśleć
Tak to jest w biznesie już.
ja nie bardzo rozumiem, to ma byc taki wzór za chuście?
to tylko zapowiedź, to jaki wzór będzie zobaczymy jak wypuszczą chustę.
bez przesady, nie popadajmy w paranoje. I co - kto pierwszy bedzie mial na chuscie gałązki ten zakazuje innych galązek innym?
Kiedy byly wyniki konkursu Nati - dwa tygodnie temu? Mysle, ze jesli ten nowy projekt Didka ma pojawic sie wkrotce, to prace nad nim trwaly juz wczesniej. Motylki to inna sprawa, bo czas miedzy wynikami a wypuszczeniem chusty na rynek byl znacznie dluzszy. Ale z drugiej strony - pamietacie ile w pierwszym konkursie Nati bylo projektow z motylami? Zatrzesienie i to chyba nie wszystkie od jednej osoby.
Poza tym w wolnym rynku to jest wlasnie fajne, ze mozna konkurowac. Efekt - mamy fantastyczne chusty Nati z motylami. I mamy fantastyczne motyle od Didka. Jakby się nie ścigali, to może dalej sprzedawaliby sobie parę pasiaków na krzyż.
A kto w paranoje popada? Bo teraz ja nie rozumiem.
Jako klientki mamy prawo dyskutować o tym co się na rynku dzieje.
Nie widze w tym paranoi.
moim zdaniem to bedzie jedwab. Dodali zapowiedź w chustach z dodatkami przędzy zwierzęcej a nie wierzę żeby na lato wełnę wypuszczali. No chyba, że kaszmir.
Wzorek faktycznie łudząco podobny do tego Natibaby... Ładny
ja jestem bardzo ciekawa co też z tej zapowiedzi wyjdzie... nie oczekuje niczego konkretnego ale mam cichą nadzieję na jakąś mega-ultra-zajefajną wiosenno/letnią chustę...
o wzorze nie dyskutuję ;)
a ja przegapiłam rozwiazanie konkursu Nati.....
prosze, niech ktos mi podlinkuje, bo szukam i szukam i znalezc nie moge...
Ale nowy wzór na stronie z didatkami do tkaniny? Bardzo to nie niemieckie...
Mozna by za starych czasów oczekiwać, ze chusta bedzie z domieszka kwiatu wisni ;)
To dwa zupełnie różne projekty są przecież :)
Ja tez bym sie spodziewala domieszki kwiatu wisni, zwazywszy ze ja niemieckiego ni w ząb nie rozumiem
u nas mamy rysunek tej chusty. Jest brazowo-zolty. Splot jest jako jimowy i u nas pisza ze musi byc len (to tak dziewczynki wygaduja). Moze nawet 50%
hehe z tą domieszką wisniową niezły pomysł :) hehehhe a i faktycznie o tej nowosci jest ta stronie z domieszkami.... wiec moze faktycznie!
Była by chusta wiśnią pachnąca! ochh juz ją CHCE!!!!!!!
nagar daj link