leo,babylonia czy vantai????
szukam chusty na lato, teraz uzywam didka-katji i jest b.fajna ale za krotka na męża. chce czegos zeby bylo na nas dwoje, na lato, dla początkujacej/go i na dzidzię połroczną, niezbyt ciężką. chodzi za mną babylonia lyche, vantai koira lub rozow-bezowa albo czerwony leoś. no i nie wiem sama....
doradzcie cos plizzz...
Re: leo,babylonia czy vantai????
Chciałabym przeprosić ….
….. za mój wpis sprzed kilku miesięcy w tym wątku, a dokładnie za opis badań laboratoryjnych chusty leo.
Miałam naprawdę dobre intencje, ale „fachowcy” którzy robili te badania, okazali się bardzo mało rzetelni i ich badania okazały się mało precyzyjne, co wyszło na jaw po jakimś czasie, kiedy badali nam coś innego. Chyba mieli skłonność do zawyżania gramatury, ale nie sprawdzaliśmy dokładnie. Po prostu nie chcemy, żeby cokolwiek dla nas więcej badali. :(
Niedawno przeżyliśmy stres związany z tym, że przez ich nieprawidłowe badania mało nie wtopiliśmy sporej kwoty. Na szczęście zorientowaliśmy się w porę.
Kiedy już odetchnęłam z ulgą, to przypomniało mi się, że popełniłam powyższy wpis i bez złej woli, ale jednak wprowadziłam Was w błąd. No i teraz tym się właśnie przejmuję. :(
Jeszcze raz bardzo Was przepraszam. Strasznie się z tym czuję. :oops: