Założyłam nowy wątek, bo nas ktoś zaraz za OT pogoni. :)
Wersja do druku
Założyłam nowy wątek, bo nas ktoś zaraz za OT pogoni. :)
To przyjemne, że Zielona będzie miała swój wątek :)
Czyli jutro o 12:30 :D:D:D
jak nie bedzie mocno padac to postaramy sie dojechac :) czyli jutro pod ratuszem, tak??
Jutro pod ratuszem!
Podm na wszelki wypdek mój numer telefonu: 509126055
Bo moje dziecię jest czasem nieprzewidywalne i różne numery odwala. ;)
Dzięki! Było fajnie, musimy to powtórzyć. :)
my też bardzo dziękujemy :) Petisu wysłałam maila na sklepowy
Dostałam. Dziękuję bardzo. :)
Zadzwonię jutro i sie spróbuję poumawiać. Kiedy Wam najbardziej pasuje?
nam to niestety roznie, wszystko zalezy od grafiku :) napewno mam wolny nastepny weekend:)
Dla mnie może być następny weekend. :)
A w tygodniu na kawkę też chętnie wyskocze. :)
Dzięki za poprzednie spotkanie :lol:
Jak tylko będę mogła, to chętnie zjawię się na następnym. Chociaż przyznaję, że to trochę deprymujące, kiedy moja Basia płacze, zamiast pozwolić mamie wypić kawkę :p
da rade cos w sobote wykombinowac?:) jeszcze jedna chetna na spotkanie jest:p a jutro moze jakas kawa, jak odbiore malego ze zlobka?
To kiedy wam pasuje dziewczyny?
zaraz się przeniesiemy na gazetę bo nam forum zamkną o 22 :) jak dla mnie najlepiej do 15 bo wolałabym bez dziecia :) ostatnio już nie mam siły go nosić a chętnie wybrałabym się na jakąś kawkę. jeżeli w późniejszych godzinach to jakoś też się dopasujemy :)
Mi z kolei pasuje po 13, bo wcześniej dziecię śpi. To może 13:30 - 14:00?
Tylko najchętniej w przyszły wtorek :D
mi pasuje cały tydzień poza środa bo jadę do lekarza do sulechowa, a tak to mam wolne bo siedzę na zwolnieniu :D dziecko ze żłobka odbieram najpóźniej kolo 15 ;)
OT: Mogłabyś wkleić tu linka do forum gazetowego?
Podnoszę temat, który przeniósł się na forum gazetowe.
Spotykamy się 18 września w sobotę w restauracji indyjskiej. :dancing:
Nie ustaliłyśmy jeszcze godziny. Mi odpowiada 13-14.
Co wy na to?
mi również pasuje, chyba że choróbsko będzie dalej trzymać ;)
Będę dziś (w sobotę) w Indyjskiej o 14.
Zapraszam serdecznie, mam nadzieję, że Petisu da się namówić ;)
Super spotkanie! Mam nadzieję, że następne uda się zorganizować niedługo :)
A my dalej zdychamy :( niech już te choróbska sobie idą bo nie wyrobię... ja kaszle jak jakiś gruźlik, nos zapchany a młodemu na oskrzela zaczęła wydzielina schodzić.
Dzięki za spotkanie :) niestety, teraz dla odmiany gazetowe mi się nie chce otworzyć, więc jeśli będziecie szykować kolejne spotkanko, to proszę piszcie tu :)
Dziewczyny na prośbę Gosi umieszczam również tutaj :)
Serdecznie zapraszam wszystkie chętne chustomamy na spotkanie Klubu Kangura, które odbędzie się 5go listopada o godz. 17:00 w Szkole Rodzenia Ksenia, ul. Migdałowa 15 ( na os. Zacisze ).
Będziemy miały czas na poćwiczenie wiązań, a także na omówienie szczegółów działalności Klubu Kangura w naszym mieście. Może któraś z Was ma jakieś fajne pomysły, propozycje, umiejętności, z których wszystkie mogłybyśmy skorzystać? Pomyślcie, a szczegółami podzielimy się już na spotkaniu. Przekażcie proszę informacje osobom, które nie odwiedzają tego forum, a były takim spotkaniem zainteresowane. Do zobaczenia ! :)
Z mojej strony dodam, że na spotkaniu będzie Kinga po kursie ClauWi. Na spotkaniu mile widziane nasze osobiste chusty, MT i ergonomiki :)
W takim razie do zobaczenia!
dziewczyny mam nadzieje że żadna nie mieszka na tych osiedlach ktore zostały ewakulowane?
Ja na szczęście nie.
Dziewczyny, jak tam następne spotkanie?
W najbliższą sobotę o 11:)
Kangurowe spotkanie jutro - we wtorek 1.03 o 12.00 w Zielonej Jadłodajni:) mniam:)
Czy kwietniowe spotkanko juz było?:-P
Hej:)
było we wtorek, ale to jeszcze marcowe:) jak coś na kwiecień będzie się kroić to dam znać, chyba, że wcześniej potrzebujesz jakiejś pomocy to pisz prv:)
Dzieki:D Poczekamy:D
ja też bym chciała wiedzieć kiedy są spotkania, ja z okolic Sulechowa, ale potrzebuję pomocy przy wiązaniu bo nie wiem czy dobrze to robię ;)
spotkania nie sa regularne, ale moze za tydzien we wtorek uda sie spotkac na Rynku a potem w Zielonej Jadlodajni, o ile dzieci beda zdrowe :)
Gosiu my poprosimy troszkę później bo za tydzień możemy jeszcze różyczka zarażać... :)
a tak w ogóle to witamy :D
Witam wszystkich :), no w koncu sie zmobilizowalam i zalogowalam :applause:, pogoda teraz taka ladna, ze pewnie bedziemy sie czesciej na miescie spotykac, a moze jakas wycieczka na Przylep na chustowy mini piknik do poludnia? Co Wy na to?
Witam Wszystkie z Zg :)
Kiedy, kiedy następne spotkanie ? :)
Szukam dentysty dziecięcego w Zielonej Górze. Znacie kogos sprawdzonego z fajnym podejściem do dzieci?