I dlaczego się nie chwali?
Chyba pierwsze chusty już dotarły do swoich właścicieli, proszę więc o kilka słów.
Wersja do druku
I dlaczego się nie chwali?
Chyba pierwsze chusty już dotarły do swoich właścicieli, proszę więc o kilka słów.
Taaaaaaka błyszcząca i taaaaaka cienka. Dociąga się dobrze. Nosiłam tylko chwilę, musi się wyprać. :)
fotki!! (uruchomiłas już zdjęciowego kompa?)
moja już wyprana. cuuuudo!!!!
pięknie błyszczy się po praniu, cieniuteńka, kompaktowa. bossska!!!
do wiązania trzeba się przyłożyć, ale nosi całkiem nieźle nawet moje 15 kg szczęścia :-) wczoraj zaliczyliśmy półtoragodzinny spacer i dała radę:mrgreen:
gdyby tylko metki nie były czarne...
Mój komp ma się lepiej i być może dziś wieczorem ruszy na dobre, ale zdjęć to jeszcze nie mam, bo młodsze dziecię mi zachorzało i mamy dzień piżamowy.....
Ściągałam mleko w toalecie w Klinice Dermatologii i Wenerologii. Leciało, hmm, możecie sobie wyobrazić jak super mi to szło. Do tej pory mam blokadę na ściąganie.
Ten pan mógł wyjść z przedziału,jeśli jest tak wrażliwy. Nie mam ostatnio siły do takich bzdur :duh:
Karmiłam wszędzie, w miarę dyskretnie. Szkoła, kawiarnia,kościół. Ludzie się przyzwyczają.
chyba nie to okienko ;)
To było o karmieniu w pociągu :hide:
Przepraszam, już nawet nie kasuję.
Moderatora proszę o łaskawe zmoderowanie.
edycja
Macie jakieś fotki? Wrzucie coś.
Konieczni fotki !!! Ja też strasznie ciekawa jestem :) Chodzą za mną ostatnio te jedwabie :)))
I gdzie te fotki :twisted:
Apetytu narobiły i nic :D
i ja proszę o fotki :)
Bakterie się ładują.
Pochwalcie się :)
piękne te jedwabie, ja to bym oba kolorki chciała, bo nie wiem, który ładniejszy :duh:
edycja
mmmmm ta ciemna cuuudna jest... :love:
Zdecydowanie bardziej podoba mi się He:D
Ja też bym oba chciała :lol:.
Ten ciemny jest podobny do grafita?
HE jest cuuudny!
hmmm tylko czy te silki zawze sie beda tak świecic? czy mam tylko wrażenie że sie mocno świecą?
Czerń boska
:love::love:
He rządzi!!!
bardzo mi się podoba tylko nie przepadam za jedwabiami
Piękny jest! :)
śliczniutkie:) Mnie bardziej ten jaśniutki się podoba :)
he mi sie bardzo podoba. a jak technicznie sie sprawuja? na tbw raczej srednie recenzje... faktycznie takie cienkie?
Co wy ich wogole nie motacie? Gdzie zdjecia w akcji? :>
Na angielskim forum juz w obieg wtórny weszly. Jasna o sprzedania za 90 funtow jest... hmmm, na szczescie jedwabie do mnei tez nie mowia, chociaz na chrzest by ladna byla...
no wlasnie! gdzie foty w akcji? No i jak sie nosi? Bo ja mysle o tej chuscie na gwiazdke. Juz rozmawiam nt. z małżem
zdjęć nie będzie, bo aparat zepsuty.
a co do nośności, to juz pisałam. po dokładnym zamotaniu nosiłam Miśka - 15 kg, ponad półtorej godziny. nic nie opadło,nic się nie wrzynało. a chusta cieniutka jak mgiełka. dla mnie po prostu boska!
wiecie co, zakochałam się w zarze......
edycja
Ależ cuuuuuuudo!
Ładniutka ta czarnulka :)