Kurza stopka
Wersja do druku
Kurza stopka
Z telefonu nie da się napisać posta :/
Kurza stopka Houndstooth
Przepiszę swój post z FB, nie każdy ma to medium, a chce podzielić się z Wami moją radością.
Lubicie ten motyw. Ja uwielbiam zarówno w ubraniach, wnętrzach, akcesoriach, jak i w chustach.
Wiele rzeczy mogę kupić w motyw tzw pepitki.
Właśnie odebrałam swoją piękność i muszę powiedzieć, że jak otwrzyłam pudełko to aż westchnełam... Oh, jest piękna, w mocnym amarantowym kolorze z ciemniejszym uzupełnieniem, boska ������ Cieszę się z niej chyba bardziej niż z maczków.
Jak widzicie wzór jest nieco większy niż w szarej wersji, ale prezentuje się równie dobrze. Szarą eminencję kocham bardzo. ❤️ Jak już pisałam to niepozorna chusta z dużym potencjałem, ciekawe jak będzie nosić się róż?
http://i57.tinypic.com/68ymwh.jpg
Ładne połączenie kolorów.nich Ci chusta miłą będzie:)
Hadime, a gdzie Ty piszesz na fejsie? ja chętnie poczytam :)
szalejesz Hadime:)
piękne obie!!!
jak rozu nie lubie, to w tym zestawieniu z szarym calkiem, calkiem wypada :) moze jakies zdjecia w akcji??
Moja Audrey ma ten wzór :) i o ile chusta nosi bosko to ja jakos nie orzekonałam sie do tego wzoru, więc audrey poleci
ciemna wygląda absolutnie rewelacyjnie !
dobra, to straszne ale zaczęłam myśleć o kolejnej chuście, o czarno-szarej... :hide: pasuje mi bardzo
Piszę to dużo powiedziane
Kurcze co za akcja z tym telefonem... Zjada mi posty :/
Pisałam, że najczęściej wymieniam uwagi z dziewczynami na Chustoświrkach i Chusty Warszawa :)
A ja mam prośbę - mogłabyś zrobić fotę swojego stosika? Bo spełniasz u siebie moje niespełnione marzenia chustowe. Niech sobie chociaż popatrzę ...
ooo, magnus, właśnie właśnie :D podpinam się pod tą prośbę :)
Hadime, Twój stos=marzenie :heart: poka poka :D
Ok, mój stos
Wydaje mi się całkiem zwykławy, postaram się zrobić jakieś zdjęcia, jeśli jesteście ciekawe :)
Hadime te chusty to cos pięknego! Ba to miłość od pierwszego wejrzenia, bo tez jak Leoni lubie ten wzór.:-)
Nie wiem czy tu mam stosik wkładać, czy są do tego inne wątki. Pytanie i prośba padły tu więc wklejam tu
http://i58.tinypic.com/1zxwfep.jpg
Na zdjęciu nie ma jeszcze mojego kochanego Didymos Jim Turquoise. Zostawiłam ostatnio u siostry.
Na FB padały też pytania gdzie trzymamy nasze chusty. Do niedawna ja na krześle w salonie, a że strasznie porządnicka jestem to od niedawna w koszach w salonie. Zawsze przed wyjściem łatwo po nie sięgnąć. Często na górze układam dwie chusty w których aktualnie chodzimy. W tym wypadku Oscha Liberty Maya z wełną. Idealna na dzisiejszą pogodę i różowa stopka po domu :)
Kluska, Leoni ja też mam sukienki w pepitkę i żakiet, nawet skarpetki :) bardzo lubię zabawy z tym wzorem i różne zestawienia :)
piękny stosik:heart:
Hadime, och och :love:
Stos baaardzo w moim guście :) Dziękuję za zdjęcie :kiss:
HAdime, dziękuję za fotki., Pepitka różowa przepięknie energetyczna, kolory jak w moim ulubionym indio hibiscus. Stosik wyrafinowany! Czy zechcesz napisać,co to za chusta ta w prawym rzeędzie na samej górze w takie zielone wzorki. No uwielbiam wprost ten motyw!
Nata, to Andaluz Oschki, tak wyszedł na zdjęciu. Gdybym zrobiła zdjęcie bardziej z góry to byś pewnie rozpoznała :)
On jest w takich przenikających się świątecznych kolorach: czerwień, bordo, zieleń jaśniejsza i ciemniejsza.
Mam takie zdjęcia, nie najlepsze bo były robione wieczorem, ale tak wygląda ta chusta. :confused:
http://i57.tinypic.com/2d6l8hk.jpg
Hadime czy moglabys wrzucić zamotana szara eminencje?:mighty:
Kupowalas z didimos.de? Jak policzyli przesylke?
Musze wiedziec ile uciulac;-)
Kluska chodzi Ci o ciemną pepitkę? Dla mnie to najcudowniejsza chusta jaką mam, moja naj :D kupiłam ja na ebay, przyszła szybko i płaciłam ok. 30-40 zł za wysył no, ale to ebay był. Ale jest też właśnie na didymos :)
ja polecam to najpiękniejsza chusta :D
http://domowa.tv/wp-content/uploads/...21-569x320.jpg
Polinqa ale slicznosci:love: to moje marzenie chustowe, ktore zamierzam zrealizowac:twisted: kupowalas nowke? Dlugo lamalas? I jak z nosnoscia?
Dzieki za zdjecie tylko mnie przekonuje do zakupu
wow, ale stosik. Dziewczyny wy takie stosiska macie, toz to przeciez majatek utopiony, moze i autko by sie dalo za to kupic :)