maksymalnie trzy marzenia-bo może być ich więcej,jak znam Wasz zapał :D :D
no to ja zaczynam:
Storch Inka
Lilibulle Simon
Didymos Eva
oczywiście inne też bym chciała...
Wersja do druku
maksymalnie trzy marzenia-bo może być ich więcej,jak znam Wasz zapał :D :D
no to ja zaczynam:
Storch Inka
Lilibulle Simon
Didymos Eva
oczywiście inne też bym chciała...
najpierw INKA!!!!!
a potem jeszcze niewiem coś różowego jakiś didimosek
i jeszcze mei taj ( nieosiągalne dla mnie ale tak po cichu marzę żeby uszyć własnoręcznie)
didymos indio natur :)
vatanai pamir
didymos indio hanf
didymos millefiori
lisa 3,2 (albo np easycare 08) w kazdym razie ciemne w paski :)
indio z lnem smaragd 3,7
ew. simon 3,7
nino jedwabne
Oj Paskudy, znowu przypominacie, że nie wszystko można mieć!
Nieodmiennie -Baby Hawkowy Mei Tai pomarańczowy lub stalowo-szary
Didymos Nino Rubinrot
Didymos Julian
1. didy indio, którykolwiek
2. storche leo czerwony
3. pouch comfy joe, którykolwiek, najlepiej wszystkie :)
1. didek indio wszystko jedno
2. lilibyle Simon
3. storchenweige jeszcze nie wiem który
4. mt :)
5. kurtka :) żeby tego dziecia upchać :)
Rozumiem, że chodzi o chusty i o pięknym domu we wspaniałej lokalizacji za pół darmo, mam nie pisać? :D
1. didymos Eva
2. Mei tai, którego już zamówiłam i czekam na realizację.
mialo byc 3 marzenia :wink: ale ja ci moge moje 2 oddac, bo ja tylko didymos simonCytat:
Zamieszczone przez McBaby
PIĘKNOZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://quick.holdthatpic.com/images/144844.jpg
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
Didymos indio'didek listki
no i kurtalka na dziecia :)
na tablicy korkowej, tuż obok monitora wisi sobie karteczka z następującą listą :lol: :
- lana tatoo 5,20 lub 4,80
- didy jim rozm. 3 lub 4
- MT by Ania Wroba
- polekont chyba czerwony (ale to już konieczność raczej, a nie marzenie :lol: )
didymosy można policzyć jako jedno marzenie ;). Myślę, że jeden spokojnie mnie zaspokoi.
Też nie macie o czym marzyć tylko o MT ;) Ja tem chusty wolę. A tak swoją drogą to ciekawa jestem jak się w takim mei taiu nosi, bo nie było mi jeszcze dane.
A mnie się marzy Didek, przede wszystkim czerwone fale, ale to chyba niedługo się spełni, a zaraz potem indio, ale taki niestandardowy, bo te które są teraz w sprzedaży jakoś mnie nie rzucają na kolana. Moje typy to: turkus, mineral, lilac i laguna.
No nie mów, że nie testujesz własnych produktów??? :shock:
chyba bym sie nie oparła, śliczne są
mój mąż MT uwielbia, bo ogarnia w miarę możliwości sam
a co do didków, lilac to jaki? bo jest taki:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=007
co prawda violet nazwał to sprzedawca, ale kolor chyba mniej spotykany co?
i limonka jest:
http://cgi.ebay.de/Orig-Didymos-Tragetu ... dZViewItem
i karibik, ale fota dziwna, napisze do sprzeawcy, czym u sie pudelka nie pomylily...
http://cgi.ebay.de/Didymos-Tragetuch-In ... dZViewItem
Donkaczka wielka jesteś, ten fioletowy to raczej nie lilac, ale też fajny.
Tylko kurcze 5 jest nie 6.
Dziewczyny jak myślicie 5 didek, będzie dla mnie ok, ja rozmiar 40 noszę?
Bo jak tak to ja go CHCĘ!
a moja lista marzeń rośnie.... teraz chciałabym kurteczkę dla dwojga.... i ten simon taki kuszący...
Trzeba sprawdzic ile ta chusta ma dlugosci w rzeczywistosci, bo bywa to roznie.Cytat:
Zamieszczone przez Ania (wroba)
Ja mam didy Eva rozmiar 3 a mierzy w rzeczywistosci prawie tyle samo co didy w rozmiarze 5. :shock: :D
Zalezy co chcesz wiazac chusta. Rozmiar 6 napewno by byla dla ciebie idealna jezeli chcesz wiazac wszystkie mozliwe wiazania.
A tu jakie rozmiary do jakich wiazan: :D
http://www.didymos.de/english/html/groesse.htm
Ja marzę o:
1.Didymosie srebrne fale albo szarym millefiori (nie mogę się zdecydować, który podoba mi się bardziej)
2. Vatanaiu Naglikti
3. Kurtce dla dwojga.
Aniu kochana, ta moja eva to 5... jak nosiłam 42-44 to zostawał mały kikucik zamiast ogonka przy podwójnym x i kieszonce. A taraz mam 40 :) hehe - ech ta medycyna - i ogonek jest całkiem przyzwoity... ale tak jak napisała któraś dziewczyna, nawet ten sam rozmiar didka ma różne długości... chyba zależy jak kto się z nim obchodzi, jak często pierze, jak ciężkie dziecko nosi... więc trzeba dopytać o długość realną.Cytat:
Zamieszczone przez Ania (wroba)
A kolor faktycznie ciekawy :)
nowy obiekt w gwiazdozbiorze się pojawił :)))) http://www.wickelkinder.de/images/kl-iris.jpg
hmm zieleń chyba na wiosnę sobie taką strzelę :)))
Ech trza troche kasy zarobić bo inaczej M. wyprowadzi mnie na wycieraczke :)
Noooo Irisek piękny jest, mój faworyt z pasiastych.
Ania, Vega dzięki bardzo za podpowiedź z rozmiarem.
Donkaczka to mogę Cię prosić, żebyś napisała do tego sprzedawcy jaka to faktycznie długość jest?
mogę zapytac, oczywiscie, choc powiem Ci że oszukuja czasem
ja bede lise odsylac, bo sama zmierzylam i jest 5 niby, w aukcji napisane 4,10, a ma 3,8 - krócizna
Irisa mam znow do sprzedania ;), franca wymienila na paula
ja swojego indio sprzedalam, jakos mi nie lezal.. moze kolorowy mi podejdzie, ten violet fajny faktycznie, ale ja bym chyba jakies zloto-brazy wolala, albo blady roz
ło matko, 4 dni do końca a już 51 euro.. no te rzadsze chusty drogo chodzą
ostatnio indio 5 poszła zielona za 196 euro :shock:
kocham chusty, ale to już mi o obsesje zachacza, tyle płacić...
no to sobie darujemy :cry: bo aż taka fanatyczka nie jestem :(
Mnie mnie coś brązy indio nie leżą, bardziej w szarości ale takie intensywne jak mineral, piękne są biało czerwone, wspominany turkus z białym no i lilac też cudny. Lizzy9 zazdroszczę Ci go, a może chcesz go sprzedać ;)
A ile ten Iris?
Hmmm tak tylko z ciekawości pytam? :)
w komisie wisi, 200pln
no zostaw dwa :) kolorowo jest
:mighty: :mighty: :mighty:
Donkaczko, piękne dzięki za Katję!
Jak dostałam Iris to też stwierdziłam, że Ebayowe cuda czasem rozczarowują - ale z drugiej strony to w końcu używka. Ja za swoją przepłaciłam, ale chciałam koniecznie już i koniecznie zaraz, więc skorzystałam z opcji KUP TERAZ!
a ja będę miała JANA od DonKaczki :high: :high: :high:
Jak to jest, że apetyt rośnie w miarę jedzenia! Jak już dostałam Iris do ręki myślałam, że moje chustowe marzenie się spełniło, ale gdzie tam! Zaraz kombinowałam, co by tu nowego kupić. A już o kombinowaniu czy może kolejnego chustodziecia mieć, nie wspomnę.
Teraz mam nowych fawoytów:
Didymos Tobi
Storch Leo albo Natur (ew. Didek czerwony)
Nati niebieska w paski
Życia i dzieci mi nie starczy, a co dopiero kasy!
heh ile radosci :)
ja dzis dostalam swoja lise z welna :) pieekna jest i mieciutka
a z ebayem trzeba uwazac, ja zawsze moge odeslac jak obejrze i dokladnie czytam opisy, bo naciagaja ludzie prawde
i czasem chusty sa mocno zuzyte, jeszcze nie zal jak sie tanio kupi
dzis dostalam chuste smierdzaca fajkami tak, ze mi rzyg wezbral, pierze sie bo macac jej nie mialam jak, a zachwycil mnie splot - leo jest cudny, chyba na nature zapoluje
a wiecie ze ja sie nie moge na nic zdecydowac?
mam kolorowe rozne smakowitosci, ale z didkow tylko lisa mi podeszla, mysle o czarno-bialym albo czerwono-bialym indio, laura fajna
didka rubinrota mialam i odeslalam, bo mi kolor nie podszedl wcale, dobrze ze didymos dobra firma i wymienia bez problemu
hehe, a moje marzenie jest zgola inne:)))
do tej pory wrzucajac hanie do chusty chodzilam z nia na spacer do parku, stamtad wyskakiwalam do kawiarni po pyszniutka kawe na wynos i z kawa znow sobie spacerowalam po parku. no i przez noszenie hani w chuscie (bo na coz wiecej moge zwalic :)?) stalam sie prawdziwa smakoszka kawy. i zapragnelam miec odrobine tego luksusu w domu, wiec marze o czyms takim:
http://www.galeriakuchenna.pl/katego...ra%20mukka.JPG
poki co to moje jedyne marzenie, ktore mam nadzieje, niedlugo sie spelni, bo bede miala ur. i im. w jednym :) maz juz jest molestowany od dawna w tym temacie, wiec jest szansa:D
He, he Kasia dobre ;) ale fakt wyjątkowo słodki ten ekspres ;) daj znać czy dobrą kawusię parzy.
śliczny :)
to taki ekspresik wloskiego typu, do robienia kawy na gazie, wychodzi mocna i aromatyczna
ziarno tez jest wazne, kawa kawie nie rowna :)
świeta prawda :D jako zawodowy barista cos o tym wiem :DCytat:
Zamieszczone przez DonKaczka
a co do marzen to jak mam juz Simona to teraz chce Storchenwiege Vicky i Hoopediz Helsinkialbo Costa Rica albo Kapstadt cos sie nie moge zdecydowac :lol: :lol: :D :D apetyt rosnie w miare noszenia :D :D
A ja to mam takie marzenia:
- jakaś fajna kółkowa (nie wiem jaka, ktoś ostatnio pisał o maya wrap, obejrzałam i mi się spodobała)
- didek (koloru nie wybieram, bo wiem, że to marzenie nierealne, więc się nie katuję)
- krótki girasol tęczowy
Niestety, raczej na marzeniach sie skończy.
Za to przy następnym dzieciaku kupię sobie elastyczną. I może potem ją wymienię na któreś z mych marzeń, achhhhhhhhh...
Wiesz, ja też myślałam, że Didek poza zasięgiem.
Hi, hi a ja właśnie spełniłam swoje kolejne chustowe marzenie :D
Właściwie to nie ja tylko spełniła go dla mnie Donkaczka.
Kasiu dzięki baaaardzo!
Jesteś wielka.
Powiem Wam co jak już będę miała w domciu ;)
Moim ostatnim chustowym marzeniem byl didymos Nino antracyt z welna :) Moj tatus kupil mi te chuste, bedzie to prezent na Boze Narodzenie :) :D :)
Cytat:
Zamieszczone przez dioneja