-
Lumine Royal, Lumine Noble (30% jedwab) oraz Lumine Edel (30% len)
-
-
piękna tylko znowu fiolety, ładna byłaby turkus brąz ;)
-
Piękna chusta i piękna Gava <3
-
Rany!.... Galaktyka!...
Dawno nie widziałam tak pięknego różu! Mocny, głęboki, elegancja w każdym calu. I ten seledyn, taki świetlisty wydaje się w tym wzorze. Bardzo piękne połączenie, brawo!
Gavagai, cudownie wyglądasz :)
-
normalnie powiedziałabym że zupełnie nie moje kolory, ale... ta jest piekna nie miałabym nic przeciwko żeby taką nosić, jak Pawie Pióro
-
Wzor mi się podoba. Połączenie kolorów - hmmm - nietypowe, nie ze całkiem to kity, ale inne.
Obawiam sie, ze kolory nie będę tak nasycone - tak jak w Nali karmin, zdjęcia dwóch różnych chust.
Gava, przybywaj i powiedz coś o kolorach tej chusty, czy to taki biskupi fiolet, czy lemonka, to lemonka
-
jaki fantastyczny wzór! :love: :love:
-
no ja się w tych kolorach zakochałam! Ostatnio moje świrstwo akurat - fiolet&limonka&szmaragd.
Pierwszy raz teraz te foty widzę i to jak udało się Dagmarze złapać ten kolor to rewelka!
I jak nie lubię rustykalnych esów-floresów i ornamentów na chuście - tak ta mnie porwała <3
Kajkowi za to najbardziej podobały się kolce... Cały czas na nie polował :D
-
Boska!!!!:love::love::love::love:
Normalnie muszę ją mieć
-
-
A szkoda że nie pokazali drugiej strony
-
-
-
-
sliczna!!:love: a mi się jeszcze podoba, jak dobrane są dodatki: sweterek, geterki i kolczyki :)
-
-
cienie na oczach i rajstopy tez miałam fioletowe:lool:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Isolt
sliczna!!:love: a mi się jeszcze podoba, jak dobrane są dodatki: sweterek, geterki i kolczyki :)
nawet pasemka we włosach, czy mi się zdaje? :D
-
a to już magiczna siła chusty i podświadomość :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
milorzab
a jaki to skład?
jeszcze nie podali
-
druga strona to odwrotność kolorów?
-
-
-
jak dla mnie 2. piękny jest zestaw róż+szary, w artipoppe był taki niedawno i też cudnie wyszedł
-
Fiolet&limonka świetna! :love:
-
-
1 cudna, jak nie lubie takich wzorow to te bym wziela z pocalowaniem reki :)
-
-
ciekawe jaki bedzie skład, no i kiedy bedzie w sprzedazy.
Moze chociaż na skrawek sie załapię:)
-
Oo, fajna. Pawie pióro. Ja bym przyjęła chaber + złote pióra - mam taką torbę od Dokebu i to połączenie jest genialne. Ale i ta jest niczego sobie, klasa i elegancja.
-
Piekna. Wszystkie trzy wariacje mi się podobają. Troche mi ta chusta błyszczy jakby może z jedwabiem????zresztą, pasowałby jedwab do niej. GAVA, Ty po prostu boooosssssssssssssskkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaa!!!!
-
wszystkie chusty nati błyszczą na zdjęciach więc tym bym się nie sugerowała ale jedwab faktycznie by pasował do tego wzoru. 1 i 2 są super choć generalnie nie lubię różu..
-
-
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abcd_2007
a nie o 22?
po angielsku i niemiecku jest podana 15, więc zakładam ze po polsku sie pomylili ;)
-
ależ wytworna :heart: bardzo mi się podoba i chusta i modelka :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Gavagai
skład bardzo pasujący :D
-
tylko która jest która?
royal i noble mają w składzie jedwab czy tylko noble?