normalnie się przeraziłam wchodząc dziś na forum :evil:
ktoś nam zhakował foruma :cryy:
Wersja do druku
normalnie się przeraziłam wchodząc dziś na forum :evil:
ktoś nam zhakował foruma :cryy:
Też się przeraziłam :?
Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Jaka łaska, ze forum w ogóle działa :roll:
Też się wystraszylam i gdybym nie zaczęła googlować to bym nawet nie wiedziała, że da się wejść, chociaż i tak się nie da przeglądać bo główna strona nie działa. Porażka jakaś.
Nie mogę wejść w subskypcje bo mnie przekierowuje na stronez jakimś mrocznym listem miłosnym... też tak macie trochę to straszne , normalnie jak w ringu ;) mam nadzieję że to żaden wirus
U mnie to samo :/
wirus moze nie, mam nadzieje ze nasz Kaspersky by to wyłapał ehh Też się przeraziłam :/
Kurka, tez macie tylko 3 tematy w Co nowego ? No i w zakładkę forum nie da się wejść:(
Ja też weszłam przez link do skrzynki odbiorczej...
A ja przez jakis handmadowy temat weszlam i do gieldy mam dostep dzieki temu.
Bo przez linka się da wejść wszędzie w sumie. Tylko główna chusty.info nie działa i forum więc nie da się jako tako przeglądać.
Według mnie to nie wirus tylko hakerstwo co widać jak się wchodzi na główna chusty.info
Ja tylko nie kumam co komu szkodzi forum o chustach, pieluchach, cycach i takich tam...
ja też jestem, ale faktycznie jakiś syf sie na głównej ładuje
Weszłam, że przez historię.
U mnie jest dość sporo nowych postów.
jestem... Zwrócą nam wolność?
weszłam ale główna strona mnie przeraziła!
Ja też weszłam przez historię. A w co nowego mam tylko to jako nowy post, reszta w bałaganie chronologicznym. Da się odblokować forum czy to jakaś wyższa szkoła jazdy?
mi wszystko normalnie działa, a co takie przerażającego Wam wyskakuje? bo też się zaczynam bać jak Was czytam a nie wiem czego ;)
Admin serwera nie będzie się nudził.
Na szczęście to tylko główna, a nie całe forum :)
piosenka nawet fajna
Czarna strona z napisem hacked by coś tam no i przy próbie zalogowania też coś wyskakuje
przegięcie normalnie :twisted:
ciarki mi przeszły :omg:
Boszeeeee co to jest , cudem tu weszłam na pomoc techniczna , nie działa kompletnie nic , wyskakuje albo ten list i piosenki przeróżne , apotem +ze to napad islam haker itd. itp. przerazajace
Ratunku!!!
Ja już myślałam, że to mój komputer, ale widzę że nie tylko mi wyskakuje piosenka.
Weszłam przez "co nowego".
Strona główna forum nie działa :(
Wystraszyłam sie, że padł mi telefon a tu widzę u innych tez :bduh:
ja reż szoku doznałam ja zobaczyła glówną,
ręce precz od szmat :-)
masakra...
dobrze, że to tylko strona główna forum.
korzystając z szybkiej nawigacji idzie się całkiem sprawnie poruszać.
Ktoś nam miłość wyznaje a Wy przerażone;)
A tak serio, to też mnie zdenerwowało...
Obstawiam zemstę wkurzonego męża za czas i kasę wydaną na forum :twisted:
Mało zawału nie dostałam, jak mi się ten kaptur z ekranu wynurzył, jak dementor w Harrym Potterze normalnie...
Hah, dobry ten list milosny:):):)
A wczoraj przed snem czytałam o hakerach:lol:
kurde, ciekawe czy da się coś z tym zrobić?
dziewczyny piszą, ze jak nie były na stałe zalogowane na forum to się nie mogą dostać, ktoś ma pomysł jak ominąć tego dementora? :ninja:
znowu hakerzy :roll:
Wrrrrrr,czyli to nie tylko u mnie
Pytanie czy to nie infekuje dalej komputera? Jak myślicie? Ja weszłam przez bazarek.