widziałyście już?
https://sphotos-a-ams.xx.fbcdn.net/h...96802774_n.jpg
30% wełny merino
ja się z miejsca zakochałam, nazwy nie ma jeszcze ale kij z nazwą, ja się pytam kiedy??
edit: ASSURI MAVI dzisiaj 22:00 :D
Wersja do druku
widziałyście już?
https://sphotos-a-ams.xx.fbcdn.net/h...96802774_n.jpg
30% wełny merino
ja się z miejsca zakochałam, nazwy nie ma jeszcze ale kij z nazwą, ja się pytam kiedy??
edit: ASSURI MAVI dzisiaj 22:00 :D
No, ja rusofilka nie jestem :D
Noooo ja Wam powiem, że ta chusta jest naprawdę piękna. Żadna chusta mi się tak ostatnio nie podobała, pomimo że za kwiatowymi wzorami nie przepadam. Byłam pewna że to jedwab jest... Dziewczyny na sesji się w niej zakochały :)
ja nie lubie esow floresow, ,wlaszcza natkowych, ale ta, TA, jest PRZEPIEKNA!
Chyba i ja zapoluję. :mrgreen:
A nazywa się ASSURI MAVI.
MartaS - toTwoje zdjęcia? jak dziewczyny ją komentowały? Gruba, cienka?
Szkoda, że nie jedwab:(
MartaS, jako jedyna jej dotykałas- gruba jest?
jaki to w ogóle kolor stalowo-szary? :hmm:
Nie nie jest gruba. Nie firanka, w dotyku naprawdę jak jedwab. Kolor jest zdecydowanie niebieski, zimny niebieski - bardzo ładny. Miałyśmy na sesji 6 chust, nie było dziewczyny która by nie zwróciła uwagi na tę właśnie chuste.
no to wymiekam totalnie. zimny niebieski, uwielbiam!
:jump::heart:uprzejmie prosze
wiem, ze nie jestem szeroko znana, ale ja mam naprawde malo czasu w zwiazku z zajmujaca mnie sygnaturka
prosze, jesli ktos bedzie mial szczescie i pamiec uplowac mi 4 lub 5, Bede bardzo wdzieczna. mnie nigdy sie nie udalo :(
bardzo, bardzo prosze !
mówicie o której dziś??
Zobaczymy co da się zrobić :)
Piękna.
Gdybym była chustowa, to to by była jedna z niewielu chust, jakie bym chciała mieć:love:
ja nie lubię takich wzorów, ale ta jest przepiękna. Tak piękna, że chce ją mieć ;)
Dziewczyny wrzuciłam do mojego wątku reklamowego jeszcze dwa zdjęcia tej chusty:
http://chusty.info/forum/showthread....ie-128-!/page7
Post 128
przepiękna:love:
A ja im dłużej się na nią gapie tym bardziej obrus widzę. :p Co nie znaczy, że nie pożądam! :applause:
A tu mi jeszcze Natalia na FB wrzuca, że może z konopiami utkają i mam metlik! :bduh:
Bardzo mi się podoba :)
:love:
Piękna.... mimo że niebieska to piękna :)
W watku MartyS jeszcze piękniejsza :)
Podoba mi się, bardzo. :applause:dla Nati.
I nawet przymierzam się od jakiegoś czasu do poszukiwań merynoskow.
Ale chyba już za dużo niebieskości wśród mych chust, szkoda.
Piękna! Na szczęście wieczorem nie będzie mnie w domu, bo jeszcze bym się skusiła;) No i kwestia ceny, skoro z merynosem, to może sporo kosztować.
nie podoba mi się wzór w ogóle... Ale następny kolor, skład konopie-viskoza bardzo mi się podoba. No i wzór też tutaj jakoś korzystniej wychodzi... A może to przez to, że go całego widać? :hmm:
http://imageshack.us/a/img571/6197/jvoc.jpg
Wzór bardzo mi się, podoba, tylko znowu niebieski, a ja go tak nie lubię. Ale prezentu takiego bym nie odmówiła :D
o nie, to dzisiaj.. :D no ale synek dostał od dziadka kasę na wózek to będzie polowanie jednak :D mam nadzieję, że mi się uda tylko nad rozmiarem się zastanawiam.. Matko, jaka ona cudna :beat:
a ta bardziej niebieska, konopie-wiskoza, kiedy ma być? też dziś? chyba mam słabość do niebieskich chust
A gdzie konkretnie bedzie mozna kupic ta chuste? Na stronie natibaby? w jakim dziale? No i o ktorej? :-)
dagape na stronie nati w dziale z chustami o odpowiednim składzie, ta z wełną dzisiaj o 22:00 a tej z konopiami daty nie podali chyba jeszcze
ciekawa jestem jakie będą ceny wełenek. Napisze ktoś potem? Bo ja mogę nie dotrwać ;)
urlopuje :D
niebieskim mówię stanowcze nie;) ale co tam będę się powtarzać :D
Potwierdza się że mam zdecydowanie inny gust niż większość, nie podoba mi się w ogóle.
I zastanawiam się dlaczego modelka jest na stereotypową Rosjankę ucharakteryzowana, czerwone usta i warkocz :lool: nie dało się subtelniej?
już tylko godzinka.. :D
Komuś coś próbować?
ja próbuję dla siebie ale jakby mi się nie udało to 4,6 przyjmę ;)
spóźniają się :/
Jakby komus udalo sie 4,2 ustrzelic, to bylabym chetna
jest już :D maaaam :D
już są
3,6 - 432,90 zł
4,6 - 477,30 zł
5,2 - 499,50 zł